![]() |
Czy nastolatki..........?
(Jeżeli temat już byl to sorry) To tak mam pytanko czy nastolatki tz. simka nastolatka i sim nastolatek mogą robić bara-bara?? nie wiem niestety ja próbowałam i nie bylo takiej opcji.A wasze nastolatki mogą?? :O
|
sdgdfhfghfghg
Cytat:
|
Cytat:
|
Powiem wam wiecej. Dam wam linka zeby nie tylko nastolatki mogly robic bara- bara i starac sie o dziecko ale emeryci rowniez :-D . Te pliki trzeba rozpakowac do moich dokumentow\EA games\The Sims\Download. Te pliki nazywaja sie jenauos i teens, czy jakos tak :P
:P http://forums.modthesims2.com/showthread.php?t=31099 :P |
dziwne
u mnie nastolatka robila BARA-BARA
|
Cytat:
jak ma się odpowiednie hacki albo simpe, to można wszystko i to żadne odkrycie. ale jeśli nie masz nic z powyższych, to prawdopodobnie ściągałeś jakiś domek z internetu, do którego był podczepiony m.in. hack umożliwiający dzieciom/nastolatkom bara-bara. eot? |
Cytat:
Która strona?? |
Cytat:
plik wypakowujemy do downloads w Moich Dokumentach. |
A u mnie się da. Mieszkają w 6 pokojowym Akademiku. Jedna simka nie zdała (nie zajmowałam sie nią) i zostało ich 3. No i jeden sie załamał ten co sie kochał w tej co odeszłą. Ale jest jedna para i oni sie super uczą. I oni jak odpoczywają na jednym łóżku (2 osobowym) to ja biore jednego tego faceta Filipa i nakierowuje kursor na Polke i tam jest "Gorące Pocałunki" "Pocałunki" i "Bara-Bara w łóżku" :). Jeszcze niew próbowałam, ale Pola ma to już w głowie... ;)
P.S Ja nie wpisywałam kodu, ani nic nie ściągałam ! |
Cytat:
Nie wkładajcie w Downloads wersji kompatybilnej z NS, jeśli macie NŻ, bo wam się giera zacznie sypać. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:51. |