TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Znikajacy dyrektor... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=12376)

Artusek 05.01.2005 21:33

Znikajacy dyrektor...

Mam problem z dyrciem szkoly prywatnej. Otoz jak wysiadzie z samochodu to pojawia sie taki napis:
Cytat:

Dyrektor Kelmens wlasnie przyjechal. Postaraj sie go oprowadzic po domu bla bla bla bla bla.
a zaraz potem dyrcio znika i pojawia sie taki napis:
Cytat:

Dyrektor Klemens ma watpliwości czy ta rodzina powinna uczestniczyc w tak waznej transakcji
Upieklem indyka, zawiesilem firany na oknach, postawilem rzezby, moj maly sim ma dobrze wyksztalcone umiejetnosci, wszyscy sa w strojach wizytowych, w kazdym pomieszczeniu jest max wystroju. To o co mu jeszcze chodzi??

rainne 05.01.2005 21:35

Cytat:

Napisał Artusek
Mam problem z dyrciem szkoly prywatnej. Otoz jak wysiadzie z samochodu to pojawia sie taki napis:

a zaraz potem dyrcio znika i pojawia sie taki napis:

Upieklem indyka, zawiesilem firany na oknach, postawilem rzezby, moj maly sim ma dobrze wyksztalcone umiejetnosci, wszyscy sa w strojach wizytowych, w kazdym pomieszczeniu jest max wystroju. To o co mu jeszcze chodzi??

sprawdź czy w ogródku nie ma nigdzie starej gazety. albo chwastów.
na wszelki wypadek usuń na chwilę z ogródka również jacuzzi. powinno pomóc.

rainne 05.01.2005 21:46

Cytat:

Napisał Kamis
dlaczego jakuzzi??

nie mam pojęcia, ale miałam czysty ogródek, zadbany... i stało tam jacuzzi, przyjechał dyrektor, pojawił się wyżej wspomniany komunikat i odjechał... więc wstawiłam je do pustego pokoju na piętrze. zadzwoniłam po dyrektora i o dziwo wtedy dał się oprowadzić, zjadł i koniec końców dziecko dostało się do szkoły prywatnej.

Artusek 05.01.2005 21:48

Cytat:

Napisał rainne
sprawdź czy w ogródku nie ma nigdzie starej gazety. albo chwastów.
na wszelki wypadek usuń na chwilę z ogródka również jacuzzi. powinno pomóc.

nie ma chwastow, bo byl ogrodnik i powiedzial ze rosliny sa w swietnym stanie (sam zreszta to sprawdzilem), wszystkie stare gazety usunalem (moveobjects on), a jacuzzi i tak nie mieli. A moze to wina krasnali ogrodowych?

Zerat 05.01.2005 21:48

podobno jak sie ma jakuzi w ogrodzie to sie "obraza" .. choc u mnie stalo na wolnym powietrzu (na poziomie ogrodu) i sie nic ie stalo

rainne 05.01.2005 21:52

Cytat:

Napisał Artusek
nie ma chwastow, bo byl ogrodnik i powiedzial ze rosliny sa w swietnym stanie (sam zreszta to sprawdzilem), wszystkie stare gazety usunalem (moveobjects on), a jacuzzi i tak nie mieli. A moze to wina krasnali ogrodowych?

akurat u mnie jest ich sporo i w niczym nie przeszkadzają. bym sprawdziła jeszcze balkony itd, w poszukiwaniu talerzy brudnych ;) nie mam więcej pomysłów :)
ps. nie chcę nikogo wprowadzać w błąd z tym jacuzzi, ale u mnie, dziwnym zbiegiem okoliczności, to działało :)

edit, z tego co wyczytałam, dobrze jest jak ogródek... no jakoś wygląda, czyli są w nim drzewa, a przynajmniej wejście do domu jest w porządku, żeby nie był za niski poziom "pokoju". no i okładzina na ścianach domu też się przyda. no i dach.

edit2 - żeby dostać dodatkowe punkty, można podać dyrektorowi kawę lub drinka, oraz zaprosić go do jacuzzi (nie, to się nie gryzie z tym, co wcześniej napisałam, jako że można jacuzzi wstawić do pokoju ;) )

Lea 07.01.2005 15:54

A pamiętajcie że zawsze można zaprosić dyrektora drugi raz (najlepiej przez inną osobę) i wówczas przyjeżdza inny :D Mam takiego jednego ulubionego. Temu nic nie przeszkadza a nawet jak napisze że dom mu się nie podoboba (to nie są warunki do wychowywania dziecka czy jakoś tak) to i tak po obiedzie (indyk) kawie i pogawędce dzieciak mi sie do skoły dostaje :)

Lapis_Lasuli 08.01.2005 16:18

Albo może jak nic już nie działa, to wpisz kod moveobjects on i zaraz jak wysiądzie z samochodu i stanie na nogi, weź go do "ręki" i przenieś do jakiegoś milutkiego pokoju o full wystroju...albo przynajmniej żeby nie stał na dworze ;)

justygo 05.02.2005 17:56

Uciekajacy Dyrektor

Witam,
wyczytalam, ze jak chce poslac dziecko do prywatnej szkoly, musze zaprosic na obiad Dyrektora... zaprosilam, przyjechal, ale zaraz uciekl, tzn. zniknal. Najpierw pojawia sie komunikat, ze Dyrektor wlasnie nadjechal, zeby mu moze pokazac dom itp... A potem On sobie odchodzi, nawet nie moge go przywitac. Czy ktos tez tak mial? Co robie zle? Probowalam go juz witac cala rodzinka i tez nie pomaga. Pokazuje sie napis, ze Dyrektor zastanawia sie, czy taka rodzinka plowinna miec cos wspolnego z powazna instytucja. Dlaczego?
Pozdrowienia,
Justyna

Erin91 05.02.2005 18:33

Jeśli bardzo chcesz żeby twoje dziecko było w szkole prywatnej, możesz ściągnac obraz Multi Painting z tej strony.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:35.