![]() |
Znikajacy dyrektor...
Mam problem z dyrciem szkoly prywatnej. Otoz jak wysiadzie z samochodu to pojawia sie taki napis:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
na wszelki wypadek usuń na chwilę z ogródka również jacuzzi. powinno pomóc. |
Cytat:
|
Cytat:
|
podobno jak sie ma jakuzi w ogrodzie to sie "obraza" .. choc u mnie stalo na wolnym powietrzu (na poziomie ogrodu) i sie nic ie stalo
|
Cytat:
ps. nie chcę nikogo wprowadzać w błąd z tym jacuzzi, ale u mnie, dziwnym zbiegiem okoliczności, to działało :) edit, z tego co wyczytałam, dobrze jest jak ogródek... no jakoś wygląda, czyli są w nim drzewa, a przynajmniej wejście do domu jest w porządku, żeby nie był za niski poziom "pokoju". no i okładzina na ścianach domu też się przyda. no i dach. edit2 - żeby dostać dodatkowe punkty, można podać dyrektorowi kawę lub drinka, oraz zaprosić go do jacuzzi (nie, to się nie gryzie z tym, co wcześniej napisałam, jako że można jacuzzi wstawić do pokoju ;) ) |
A pamiętajcie że zawsze można zaprosić dyrektora drugi raz (najlepiej przez inną osobę) i wówczas przyjeżdza inny :D Mam takiego jednego ulubionego. Temu nic nie przeszkadza a nawet jak napisze że dom mu się nie podoboba (to nie są warunki do wychowywania dziecka czy jakoś tak) to i tak po obiedzie (indyk) kawie i pogawędce dzieciak mi sie do skoły dostaje :)
|
Albo może jak nic już nie działa, to wpisz kod moveobjects on i zaraz jak wysiądzie z samochodu i stanie na nogi, weź go do "ręki" i przenieś do jakiegoś milutkiego pokoju o full wystroju...albo przynajmniej żeby nie stał na dworze ;)
|
Uciekajacy Dyrektor
Witam,
wyczytalam, ze jak chce poslac dziecko do prywatnej szkoly, musze zaprosic na obiad Dyrektora... zaprosilam, przyjechal, ale zaraz uciekl, tzn. zniknal. Najpierw pojawia sie komunikat, ze Dyrektor wlasnie nadjechal, zeby mu moze pokazac dom itp... A potem On sobie odchodzi, nawet nie moge go przywitac. Czy ktos tez tak mial? Co robie zle? Probowalam go juz witac cala rodzinka i tez nie pomaga. Pokazuje sie napis, ze Dyrektor zastanawia sie, czy taka rodzinka plowinna miec cos wspolnego z powazna instytucja. Dlaczego? Pozdrowienia, Justyna |
Jeśli bardzo chcesz żeby twoje dziecko było w szkole prywatnej, możesz ściągnac obraz Multi Painting z tej strony.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:35. |