![]() |
UfOlKa PiLnIe ZatRuDnIeM
yyyy... no więc ja mam następujący problemik:
Jak uFo porywa mi ludziuffff to oni nie zachodzą w ciążę, a ja potrzebuję męża dla Eulalii Dziwak (nie śmiać się!) i tak se pomyślałam że jak by ktoś chciałbyć NAPRWADĘ miły to mam dla niego zadanie: Niech mi mailem wyśle ( [email protected] ) taką rodzinę, żeby tam był gościu (albo gościówa) był(a) w ciąży z UfOlKiEm No więc mam nadzieję że będzie ktoś taki NAPRAWDĘ miły XD Pozdro-Nacia i Eulalia Dziwak :D |
Ależ masz wymagania... Płci dziecka przed urodzeniem nie da się wybrać. Nie lepiej samemu zrobić?
Wchodzisz to tworzenia rodziny, naciskasz Shift+Ctrl+C. Wpisujesz kod boolProp TestingCheatsEnabled True i naciskasz Enter. Potem wciskasz Shift+N i masz debug mode. Możesz sobie stworzyć kosmitę |
To nie działa ;( Albo coś źle robię
|
Nie nie robisz nic zle tylko, ze guralka ci zle napiala. Jak juz dasz tworzenie rodziny, wciskasz ctrl, shift + c. i tam wpisujesz boolProp testingCheatsEnabled true WIELKOSC LITER MA ZNACZENIE. No a potem jak wybierasz sima naciskasz shift i n. Tam jak ybierasz skore to musisz nacisnac taki "kwiatuszek" i masz kosmite!!!! POZDRAWIAM
|
u mnie wielkośc liter nie ma znaczenia. mogę mieć nawet same duże i też działa.
|
Cytat:
Ja to już kiedyś opisywałem, ale wyszukiwarka na forum nie działa .... Napiszę jeszcze raz : w dowolnym momencie przed tworzeniem rodziny wpisujemy kod " boolProp testingCheatsEnabled true " wchodzimy w panel "Tworzenie rodziny" klikamy na pole "Rotate & Zoom" (te strzałki i +/- w lewym dolnym rogu) naciskamy jednocześnie SHIFT i N (wyłączenie opcji SHIFT M ) |
Cytat:
|
a u mnie to jest bez różnicy. chociaż jak napiszę MOTHERLODE to nie dziala a jak napiszę motherlode to dziala. yak samo jest z kodem "Aging off/on" tutaj wielkość liter tesh ma znacczenie
|
Wielkość liter w kodach raczej nie ma znaczenia.
Ja kody wpisuję zawsze z małych liter i działają. |
A u mnie nie ma znaczenia wielkość liter....ale najgorsze to jest, że jak źle wpiszesz kod, to potem ci się otwiera to okno na pół strony
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:13. |