![]() |
Niedawno dostałam sims gwiazdę. Zainstalowała się dobrze :D ale dopiero później zaczęły się problemy. Otóż Gdy wchodziłam na palcelę :?: :!: pierwszą to mogłam wejść do domku simsa ale później nic nie dało się zrobić, na początku dało się kliknąć tylko na telefon a gdy zadzwoniłam żeby pojechać na starówkę to gdy tam pojechałam nic nie mogłam zrobić i musiałam zresetować komputer. Co sie dzieje dlaczego nie da sie na nic kliknąć proszę odpowiedzcie mi!!! :!: :!: :!: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :? :? :cry: :?: :?:
|
TU NIE WOLNO ROZMAWIAC O PIRATACH A U MNIE W PIRACIE DZIAŁO SIE TO SAMO! Zamknąć temat.
|
Ja słyszałam że coś takiego dzieje sie w gwieździe :wink:
przeinstaluj gre powinno działac |
Cytat:
|
Midway nie denerwuj mnie :lol:
Nie napisała ona ze ma pirata więc nie wciskaj mi ze ma bo może ma a moze nie ma pirata :lol: Czytałam na tym forum że komuś z oryuginałem stało sie tak samo :wink: |
hehehe:)dlaczego zamknąć temat??? :wink: ja od niedawna mam gwiazdę-pirata,i działa mi bez problemu nawet z dżwiękiem,ale zastanówmy się może nie kazdego stac na to zeby sobie kupic originalny dodatek do the sims????acha i tak na marginesie nie wiecie co zrobic....otoz mam 3 gwiadzki,wybralam kariere piosenkarki,ale za zadne skarby nie moge zdobys kolejnej polowki nagrywam piosenki raz mi sie to udaje raz nie.....nie wiem co robic....?? :oops:
|
Niezawodne są wystepy na scenie karaoke - może trochę nużące na dłuższą metę, ale za to skuteczne :wink:
|
Jestes piosenkarka i tylko spiewasz ewentualnie nagryqwasz teledyski,ale nie zapominaj o tym,ze ogolnie stajesz sie gwiazda wiec zagraj w filmie i badz modelka wtedy napewno szybciej osiagniesz sukces.Przeciez piosenkarki tez grywaja w filmach ;)
|
I zazwyczaj niezmiernie wybitne role :lol: :lol: :lol:
|
no właśnie jakas tam piosenkarka byla w filmie... cos tam pracowala w pizzeri :lol: :lol: :lol:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:04. |