![]() |
Zazdrosna...o ojca!!
Mam bardzo dziwny problem. Mialam simowa parke- Irene i Arka, urodzila sie im corka Kasia, dopoki byla niemowlakiem i maluchem do bylo wszysko OK. Ale gdy stala sie dzieckiem...zrobila sie zazdrosna o swojego ojca!! Gdy on caluje sie z jej matka to Kasia zaczyna plakac i wrzeszczec a jej kontakty z rodzicami spadaja do -100 !!! Gdy ostatnio weszla do sypialni a jej rodzice spali w jednym lozku to tak zaczela ryczec ze nie chciala wyjsc z pokoju ;) (nie reagowala na moje polecenia pomimo ze ma wylaczana wolna wola) Moze ktos z Was tez ma taka zazdrosnice ??? Mam nadzieje ze takiego tematu jeszcze nie bylo :D
|
Fajnie...........nie maiłam czegoś takiego :\ głupio troche..........to weź jak rodzice coś tam se robią(cmok-cmok.....bara-bara) to weź usuń drzwi i ziecko nie wejdzie :D
albo spal dziecko(żart) :D |
Jeszcze o takim czymś nie słyszałam :D Ona chyba naprawdę jest zazdrosna o swego ojca :laugh: A jakie ma z nim kontakty? :P
|
Cytat:
z ojcem ma kontakty: -80/55 a z matka -60/70 |
A sprawdź dokładnie, jakie ma aspiracje, i jaki poziom aspiracji i samopoczucia...
|
No nieźle mi się jeszcze coś takiego nie zdazyło..
|
Cytat:
aspiracje ma zlota a samopoczucie bardzo dobre (jak jest zle to uzywam obrazu energetyzujacego :) ) |
Cytat:
|
Ile jeszcze osob bedzie mowic ze im sie cos takiego nie zdarzylo?
|
zawstydzona?? a ja myslalam ze ona temu tak placze bo jest zazdrosna o ojca :\
tyle ze ona raczej nie jest niesmiala bo ma 9/10 punktow otwartosci i jej oboje rodzicow rowniez sa bardzo otwartymi simami ale to dlaczego mialaby odrazu tak plakac z zawstydzenia??? bardziej mi tu pasuje zazdrosc... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:50. |