![]() |
Autobusy
Przyjeżdżają do mnie takie autobusy... Są pomarańczowo-Białe (mam4 gwiazdki) I z nich wychodzą ludzie... Włażą mi do domu... Potem pokazuje się, że im się nudzi( chmurka z tv, piłką itd.) Machają i... Nic nie robia! Z nimi też niema co zrobić! Kasuje ich Move_objects on ale... MAM ICH DOŚĆ! CO ROBIĆ!
|
Nic sie nieda z nimi zrobic.to są twoi fani oni zawsze beda przyjeżdżać.
|
To może stań się miej sławnym simem takim np. z 3 gwiazdkami to może przestaną przyjeżdzać :) :) :)
|
Powyżej trzech gwiazdek będą do ciebie przyjeżdżać, przecież gwioazdy prawdziwego życia mają tak samo...choć u mnie tylko wychodzili - robili zdjęcia- wracali. Kiedyś moja simka załatwiała się na dworze w wygódce i wszyscy tam pobiegli a kolejnego dnia jak czytałam gazetę (była pierwszą simką) to pisało:
Julia Kamera...cośtam cośtam...a na końcu SZOK! Myślałam ze padne ze śmiechu :) :D :D :D :D :D xP |
Cóż...mnie kiljka razy przyjeżdżał taki autobus..., jednak czasem nikt z niego nie wysiadał, pewnie to błąd w grze...są nieraz w grze :) Ale nie wiem czemu..mam oryginalne simy..ci fani normlanie zalegaja i nie odjeżdżają...czasem tak jest...stoją w miejscu..potem pochodza..cos pstrykną..i nie jada...az w koncu po 3 godzinach grania kasuje ich..:/ Nie wie ktos czemu tak mam??
|
Blondi pewnie skasowałaś portal co?
|
Cytat:
|
Do aut nie trzeba poratlu, ale jeśli skasujesz jakieś auto, to potem NIC nie przyjedzie. Czyli jeśli skasujesz taxi, to potem możesz cokolwiek i gdziekolwiek zamawiać, a i tak nie przyjedzie. Musisz się wtedy gdzieś przeproweadzić.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:35. |