![]() |
Czarne lusterka i cenzurka
Mam baaardzo powazny problem otóz zainstalowalem ponownie the sims 2 i mam taki problem ze canzurke oraz lustra mam cale czarne dlaczego !!!!??? POMÓŻCIE
|
Spruboj pogrzebac w opcjach gry... tam jest cos tajkiego odbicie swiatla czy cos w tym stylu.. a hjesli to nic nie da to moze ktos inni poradzi
|
Still , spróbuj tu poszukać właściwych sterowników http://www.frazpc.pl/sterowniki/Karty_Graficzne/Nvidia
|
albo masz grafe która źle wyświetla(za słaba, nieodpowiednie stery)
albo nie masz w opcjach ustawione źle stery www.nvidia.com jesli masz geforce lub rive(jak rive no to za słaba grafa jak nagre) albo www.ati.com jeżeli radeony (9200,9550,9600 itd) |
Cytat:
|
Cytat:
Nie było ostatnio coś instalowane? jakaś gra, program graficzny , sterowniki do czegoś ... Odbicia można włączyć w opcjach gry: - ustawienia ekranu -> efekty Posprawdzaj jak to jest w tej chwili poustawiane, i zobacz czy pulpit (pod windowsem) jest ustawiony na "32bit kolor" |
sterowniki albo cos nie tak w ustawieniach gry :\ kazdy tak napisze ;)
|
Cytat:
Pytania o problemy z grą nie zawierające opisu sprzętu są w ogóle ... bez sensu. Owszem, znamy kilkanaście błędów w grze na które od razu mozna cos poradzić. Ale reszta? Przecież każdy komputer jest trochę inny, choćby dlatego że są zainstalowane inne niż u mnie programy (o sprzęcie nie wspominam). |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:25. |