![]() |
Czy jest kod na magimony???
Kochani ludie!!! :)
Czy zna ktoś kodzik na MagimonY!!! Zależy mi na tym..... ;( Jak ktoś coś zna to pisać na GG: 6878179 Proszę o odpowiedzi... Agata (jarasims) B) |
Na magimony.........
|
Magimony
Wiesz niewiem czy jest kod na magimony ale jeszcze myszkuje na ten temat w internecie wiesz a może kup sobie rzeczy dzięki którym możesz coś sprzedać za magimony (np.du ubijania masła)spróbój to skutkuje ;)
|
Kod na magimony jest ale niedziala.
|
Nie wiem czy kod na magimony jest ale jest obrazek który dodaje je, jeśli sie nie myle to jest ta strona :
http://members.lycos.co.uk/shaklin/index.php Downloads -> Verschiedenes -> Page 2 Ten obrazek z gwiazdą! |
Mam kodzik ale nie wiem czy działa bo niestety nie mam zainstalowanej Abry!!! Ten kod to: magicbud mógł by go ktoś wypróbowa.ć i powoiedzieć mi czy działa? :* :* :*
|
TUUUTAJ wchodzcie!!!!!
Cytat:
_____ www.livin-it-up.net wchodzicie do działu hacked, potem cheats, i 2 stronę i na samym dole jest ten przedmiot! |
Cytat:
|
Cytat:
w dodatku swiatowe zycie jest dżin ktoremu zaklecia czasem nie wychodza, a czy z tym urzadzeniem jest tak samo?? jak mu cox nie wyjdzie to np. zabierze mi magimony, punkty itp.?? |
Nie tak to nie działa, więc nie musisz się o to bac że nagle czegoś ci ubędzie. :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:42. |