![]() |
instalacja zatrzymuje sie na 23%
najpierw zainstalowalam gre, wszystko niby ok, ale pozniejrestartowal mi sie komp. postanowilam zainstalowac ja od nowa. i tu pojawil sie problem. nie moge tego zrobic, bo zatrzymuje sie na 23%. z czego to moze wynikac? no i co z tym moge zrobic? bede bardzo wdzieczna za pomoc :)
|
A właczyla ci sie ta gra ktora sie wlacza przy intalacji ?? U mnie jak nie wlaczala sie ta gra to podobnie instalacja konczyla sie na bodajrze 23% i mozna bylo wczytac juz gre tylko ze ...nie chodzila. Potem musialam odinstalowac i wlozyc plytke jeszcze raz i zaintalować! wtedy juz bylo dobrze! Pozdrawiam :)
|
ehhh
Cytat:
:wacko: |
kurcze to bedzie problem, bo paragonu nie mam, a gre i tak kupowalam we wroclawiu, czyli daleko od mojego miejsca zamieszkania. jest jakis sposob abym mogla to zrobic sama? czy konieczna jest pomoc fachowca?
|
Cytat:
Masz kogoś kto potrafi zrobić porządek ze sterownikami i usunąć to co się poprzednio zainstalowało? Ale dokładnie usunąć, włącznie z wpisami w rejestrze. Najprościej przeinstalować system, tylko że potem i tak trzeba będzie zainstalować właściwe sterowniki i parę innych rzeczy :( |
ojej... czyli fachowiec jednak potrzebny :( dziekuje wszystkim na forum, ktorzy zechcieli mi pomoc :)
|
a wiesz ze masz złe płytki???/ masz zle nagrane plytki i w momenice kiedy powinienes wsadzic drugą ci sie zawiesza
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Żeby zainstalowac The Sims 2 lub The Sims 2 : Na Studiach jesli instalacja zatrzymuje sie w którymś momencie trzeba:
1. Na dysku c utworzyć folder Disk Images np. "c:\Disk Images" 2. W folderze Disk Images utworzyc foldery od Disk1 do Disk4 dla każdej płyty z osobna np. "c:\Disk Images\Disk1 3. Do folderów trzeba przekopiować wszystkie pliki z odpowiadajacych im płyt np. CD1 -> Disk1 4. Po przekopiowaniu wszystkich plików z wszystkich płyt uruchomić setup.exe w folderze Disk1 Teraz instalacja powinna przebiec pomyślnie :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:19. |