TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Jak wygląda najpiękniejszy romans? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13378)

nia 28.01.2005 17:23

Jak wygląda najpiękniejszy romans?

Niew wiem, czy taki temat już był bo nie ma opcji szukaj i sama nie znalazłam...

A więc moje pytanie brzmi

Jak wygląda idealny romans w ts2? :wub:

Jak była najpiękniejsza przygoda miłosna waszego sima? :love:

Jak wygląda u was byle jaki romansik? :\

Czy lubicie romantycznych simów i długie romanse? :*

Czy może numerek w jedną noc? :ofm:

Co myślicie o parach homoseksualnych w simsach? :lovers:

Opowiedzieć możecie również o jakimś oryginalnym romansie... :group:

Lub opowiedzcie opowieść miłosną waszego sima... :kissing:

Ja raz pokochałam całe miasto z jedną simką i ona wszystkich zgromadziła na imprezie. Jak z jedną simką zaczeła się całować to dopiero od dziesięciu simów po pysku dostała :D

papa

Nia :love:

p.s. Komentujcie plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( ;( ;( ;( ;(

bogini 28.01.2005 19:16

ja uwielbiam romansowac :D ale nie za dlugo bo mnie cos trafia jak ciagle sie jest z jednym facetem lub babka ;P zazwyczaj tworze simke i ma ona wiele "kochankow" nawet jak ma juz meza i dzieci to nadal romansuje z kim sie da od osiedlowych brzydakow po sprzatacza w kuchni :evil: poprostu to uwielbiam :grin: ale czasami robie prawdziwie romantyczne scenki ktore trwaja dluzej (przynajmniej wedlug mnie sa romantyczne) :P jednak czescies sa tylko na chwilke B)

rainne 28.01.2005 19:24

hm... najpiękniejszy romans... stworzyłam rodzinkę gdzie była czwórka dorosłych, dwa małżeństwa. każda para miała po jednym dziecku - jedna chłopca, druga dziewczynkę. no i najpierw się zaprzyjaźnili, potem zaczęli ze sobą chodzić, a następnie, zaręczyny, ślub, pierwsza wspólna noc... strasznie romantyczne ;) i dosyć prawdziwe do typu rodziny jaki przedstawiają - pozują na rodzinę mniej więcej z XVIII wieku :)
a na jedną noc? bywało, o ile sim(ka) miał(a) pragnienie romansowania i rozpierała ich energia ;)
na razie związków homoseksualnych miałam w grze chyba 2. i zrezygnowałam z nich z tego powodu, iż dzieci z adopcji... hm... nie spełniały moich wymogów estetycznych ;)

Nesy 28.01.2005 19:35

U koleżanki zrobiłyśmy dwie baby i dwóch facetów- Milenkę i Patrycję oraz Żarówe i Zuchowicza. No i to były homo-serki (tak jak to nazwał mój kolega :D:P czyli pary homo). No i jeśli te pary były w jednym pomieszczeniu to nawzajem się obrażały. Np. Jak Zuchowicz gadał z Milenką to śmiał się z niej że jest homo... i w chmurce miał jej partnerkę:P.

P.S. pewnego dnia dałyśmy obu parom Bara-Bara równocześnie w dwóch oddzielnych łóżkach. Potem wpisałyśmy moveobjects on i w trybie kupowania przeniosłyśmy jedno łóżko i nałożyłyśmy je na drugie. Po pewnym czsie babki się podniosły a potem faceci. No i Mila i Partycja chwyciły facetów i wyżuciły ich z łóżka. A ja i moje koleżanki miałyśmy niezły ubaw! Bo simowie myśleli że to było czworoosobowe-Bara-Bara:D

Amarae 28.01.2005 19:48

Romans? Często robie tak, że jak są już gotowe rodziny w TS, to wybieram sobie jednego członka rodziny, resztę zabijam, tworzę własną rodzinę i romansuje z tym facetem/babką co został/a ;)

Pary homo? Jeszcze nie próbowałam... Zaraz włącze grę i zobacze :>

taSEka 28.01.2005 20:39

Idealengo i pięknego romansu nie miałem. Chociaż 1 pocałunek mojego chłopaka z dziewczyną w świetle księżyca to było coś. Pary homosekualistów nie miałem :|

ania500 28.01.2005 21:05

zgodne małżeństwo=???

ja nie wtrącam sie do spraw homo... przynajmniej nie mam takich par w simsach, ale uważam, że powinniśmy byc bardziej tolerancyjni pod tym względem... no więc w simsach fajnie jest :), gdy niby jest zgodne małżeństwo, a tak naprawde mąż lub żona zdradza go np. z Donem Lotario... albo kochają się do końca swoich dni...

moniczka12 02.02.2005 18:05

A u mnie jst tak. Jest malzenstwo, kochaja sie bardzo, ale jak chce sie z kims zaprzyjaznic bo musze miec przyjaziol to zawsze sie zakocham i zawsze ilu mam przyjaciol tylu kochankow. Czyli jestem w zaleznosci jaka plec kochliwa lub kochliwy

Kamirurosu 02.02.2005 18:27

taki wspaniały romans to najlepiej jest jak sie dwa simy poznaja juz jako nastolatkowie i potem pobieraja sie juzjako dorosli i potem jeden z nich tragicznie ginie w basenie a ten drugi z rozpaczy postanawia wejsc do basenu i usunac wszystkie arierki :( taka miłosc do grobowej deski ...

a pary homoseksualne sa fajne :D z moim simem mieszka "pan pokojowka Steven" i bynajmniej nie sa tylko kolegami, hehehe :P ;)

Toxic 03.02.2005 13:24

Ja mam same normalne pary możę prawie same ale romansy mam czaesto czasem nawet znajomości na jedną noc . Albo kika romansów na raz :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:38.