![]() |
Bella - "Zmarła na innej parceli"
1. Wkurzające że nie ma opcji szukaj.
2. Mam problem. Otóż znalazła mi się Bella Cwir. Normalne, prawda? Ale gdy tylko wróciłam nią z zakupów pomachała swojemu (na nowo!) mężowi po czym zniknęła. No i wyskakuje komunikat "Bella zmarła na innej praceli". NIe zapisałam gry ale tak jest za każdym razem. Znajdowałam jej zajęcie, byleby nie zniknęła. I co ja mam zrobić...? |
Niestety też tak mam...................Podejrzewam,że trzeba jej poprzez SimPe usunąć wspomnienie "umarłam". (Bella ma takie,ale widać to wspomnienie tylko w Simpe)
|
Miałam bardzo podobny problem, ale na simach przeze mnie stworzonych. Poślubiony derektor lub sprzątaczka uciekali z domu. Derektora wrzuciłam do basenu, skasowałam drabinki i problem siam się rozwiązał. Sprzątaczka po urodzeniu drugiego dziecka została na stałe i już nie zwiewała. Nie wiem czy to coś pomoże, ale spróbuj, mnie się udało.
|
Cytat:
aaa w jaki sposób? (jestem ciemna jezeli chodzi o tego rodzaju programy...) |
hmmmmmm a po jakim czasie ci wróciła (zapewne Motimer zmarł,kasandra jest wdową i ma 5 dzieci i jeste emerytką,Aleksander ma 10 dzieci i żyje ale dużo mu nie pozostała :P )
|
Cytat:
można ją ściągnąć również w sposób nie do końca uczciwy, poprzez kostkę mishuno, którą można pobrać z www.modthesims2.com, dzięki czemu Bellę można mieć od razu w Miłowie. |
Cytat:
:| :1smutny: :1smutny: |
Cytat:
B) |
Cytat:
|
Cytat:
:1smutny: |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:39. |