TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   pytanko (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=13631)

Kenji 03.02.2005 12:12

pytanko

hej dostałam wiele nagród w the sims gwiazda(za aktorstwo/złote/za mode/złote/za śpiewanie/2 srebrne/)i pewnego dnia moja gwiazda siedziała przed TV i pod dom przyjechała limuzyna wysiadła z niej Merlin Monroe i wrczyła jej nagrodę tylko ni wim jaką czy to jest ta nagroda za sławę dostałam takich ze 40 :O

lay 03.02.2005 14:57

Cytat:

Napisał Jogi
hej dostałam wiele nagród w the sims gwiazda(za aktorstwo/złote/za mode/złote/za śpiewanie/2 srebrne/)i pewnego dnia moja gwiazda siedziała przed TV i pod dom przyjechała limuzyna wysiadła z niej Merlin Monroe i wrczyła jej nagrodę tylko ni wim jaką czy to jest ta nagroda za sławę dostałam takich ze 40 :O

Jest to nagroda Simmy, jakby za całokształt, "za odpowiednio wysoki poziom gwiazdorstwa" (:hmmm: instrukcja, str. 11 - nagrody za osiągnięcia:book: ). Nie powiem, czy to jest nagroda za sławę, bo nie wiem, o którą ci chodzi. Lecz zawsze, gdy ma sięm dostać nagrodę Simmy, to przyjeżdża Marlin Monroe... Czasem się blokuje :( , ale to już inna sprawa... Mam nadzieję, że dobrze wyjaśniłam. :D

awusia 04.02.2005 11:54

Ta nagroda, którą daje Merlin, to nagroda "Simmy" - czy jakoś tak... Dostajesz ją wtedy, kiedy masz dużo sukcesów w branży gwiazdy...

berata 04.02.2005 18:02

Cytat:

Napisał awusia
Ta nagroda, którą daje Merlin, to nagroda "Simmy" - czy jakoś tak... Dostajesz ją wtedy, kiedy masz dużo sukcesów w branży gwiazdy...

Nie trzeba mieć wielu sukcesów, wystarczy, że długo ma się wysoki poziom gwiazdorstwa.

Maga 14.02.2005 17:25

o ile gwiazdek ci chodzi z "wysokim poziomem gwiazdorstwa"?Trzeba mieć ok. 2 i pół.Chyba.Wtedy można oczekiwac Simmy.

berata 14.02.2005 17:54

Cytat:

Napisał Maga
o ile gwiazdek ci chodzi z "wysokim poziomem gwiazdorstwa"?Trzeba mieć ok. 2 i pół.Chyba.Wtedy można oczekiwac Simmy.

Dokładnie nie wiem, ale ja gdy przez długie okresy czasu mialam po 4,5 gwiazdki lub 5, to pomimo tego, że nie miałam żadnych innych sukcesów to simmy dostawałam. Jeździłam do dzielnicy showbiznesu tylko po to, żeby np. zapozować do zdjęć i nie spadły mi gwiazdki.

Edyśka 24.02.2005 16:21

Marylin przyjeżdża gdy masz powyżej 4 gwiazdek (chyba) ale nie zawsze.. ja jak bylam gwiazdą to przyjechala...

*RoCiO_cOn_EsPaNa* 13.03.2005 07:31

Mi kiedys przyjechała, miałam 5 gwiazdek, ale żadnej nagrody nie dostałam :(

KubuS 13.03.2005 09:46

Cytat:

Napisał Jogi

To normalne, jak jesteś sławny, to przyjeżdża i Ci wręcza nagrodę. Głupio jest o tyle, że jak już wręczy, to nie można z nią pogadać. Jest tylko dostępna opcja "Poproś o autograf" ...:(

marta_simfanka 02.07.2005 13:47

to jest nagroda simmy.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:34.