![]() |
Sposób na UFO...
Cześć!
Jeśli taki temat już był, to sorki, ale mam (może nie duży) problem. Czy jest jakiś sposób, żeby ściągnąć do siebie UFO? Próbuje już od dawna i nic. Kiedyś nawet przylecieli kosmici i chcę, żeby przylecieli znowu. Ale nie dam rady tego zrobić. Mój sim ma wszystkie punkty logiki (dzięki obrazowi :D ), ma dobry nastrój, dobry wskaźnik aspiracji, całe noce patrzy (w Dziwnowie) przez teleskop w "obserwatorium" rodziny Dziwaków... i nic. Jeśli zna ktoś na to jakiś sposób, to byłabym bardzo wdzięczna za pomoc! :\ Aha, i jeszcze chcę powiedzieć, że mam oryginalną grę, żebyśće sobie nie pomyśleli, że to pirat! :D |
U mnie też kurcze nie chcą przylecieć!!! :1smutny: A tak ja i Marta13 próbujemy razem coś zdziałać, ale i tak nic nie wychodzi :( Czy jest jakiś sposób na to??
POMUSZCIE NAM!!! Z góry :ty: ! |
jak to patrzy przez obserwatorium w domu Dziwaków? no chyba, że braci wyprowadziłaś.
nic nie poradzisz i bądź cierpliwa. porwanie przez ufo to kwestia szczęścia, a nie umiejętności. a jak Wam się jednak znudzi takie czekanie, to ściągnijcie teleskop, na którym można wybrać, czy ma być sim porwany, czy nie. można go ściągnąć stąd - http://www.modthesims2.com/showthread.php?t=9379&page=1 wkłada się go do Downloads w moich dokumentach. |
:ty: dzięki! zaraz sobie to ściągne!
|
DZIĘKI, naprawdę wielkie dzięki!!! :D
Mam jeszcze jedno pytanie: skąd wy bierzecie tyle dodatków??? |
|
ufo mozna spodkac tylko w tej okolicy co ma w widoku okolicy rozbity pojazd kosmiczny który można umieścić w otoczeniu
|
Trzeba też pamiętac o tym,że sim powinien interesować się fantastyką naukową.
Wtedy jest większe prawdopodobieństwo,że porwą go kosmici. |
Hmm...
A ja słyszałam, że kosmici przylatują gdy patrzy się przez teleskop ale na najwyższym piętrze... Ale zgadzam się z Karo, jeśli Sim bedzie się bardzo interesował fantastyką jest wtedy bardziej możliwe porwanie przez kosmitów :) A nic więcej na ten temat już nie wiem :P
|
Jest tez inny sposob. Przytrzymaj jednoczesnie [ctrl] + [shift] + [C] i w okienku ktore sie pojawilo wpisz boolprop testingcheatsenabled true.
Przytrzymaj [shift], kliknij na teleskopie i wybierz opcje DEBUG - Get abducted. Wtedy twoj sim zostanie porwany od razu i nie trzeba sciagac zadnych hackow ktore moga wysypac gre. Like you - UFO nie tylko przylatuje w dziwnowie - w mojej okolicy tez bylo, tak samo jak w Milowie i Weronie. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:12. |