![]() |
Ciaża nie do przejscia :/
Nie znalazłam tego tematu wiec pisze. Moja simka po bara bara zaszła w ciąze ale gdy poraz pierwszy miał sie jej pokazac brzych to jak zwykle zwołała wszystkich.. tylko ze w tym jest problem ze ona ich ciagle zwołuje i nie moze jej sie pokazac brzuch, ani tez nic innego nie moze robic... Czemu tak jest?? Doradzcie mi cos...
Prosze pomocy bo jak nie to ona mi umrze... |
Ja widzę tylko jedno rozwiązanie tego problemu... Ponowna instalacja gry.. U mnie się tak nigdy nie zdażyło... :\
|
Hm ;). Troszke to dziwne, bo jak simka dostaje brzuch to nikogo nie woła. Ale skąd wiesz, że zaszła w ciąże skoro brzuch jej sie nie pokazał? Przy porodzie wszyscy sie zlatują, nie przy ciąży! A miałaś bara-bara czy postaraj się o dziecko? Bo simka zachodzi w ciąże, gdy po "postaraj się o dziecko" jest taka muzyczka.
A w innych rodzinkach jest narmalnie? Bo jak tak to może przeprowadzka? Opisz dokładniej problem... |
Nieźle ci się dzieje, ale powiedz nam czy we wszystkich rodzinach tak jest, może ta simka jest jakaś upośledzona xD
|
Cytat:
Bo może u niej właśnie chodzi o poród i ona czeka aż się wszyscy zlecą. Wtedy też powinien się pojawić filmik, no i jeśli jest coś nie tak z filmikiem no to zwieszka. Może też być tak,że to jest nastolatka (jeśli ma ten hack) i jeśli jest ubrana normalnie to brzucha nie będzie widać, bo nie ma ubrań ciążowych dla nastolatek,WIĘC ona nawet może się nie zorientować, że to już poród. |
Ona nie jest nastolatka, w innych rodzinach jest normalnie.
Miałam postaraj sie o dziecko i była muzyczka wszystko normalnie. Dopiero nastepnego dnia gdy miał sie jej pojawic brzuch to tak jakby ona kiwa ta reka i kamera na to zbiega i potem powinien pojawic sie ten brzuch, a jego nieam i ona ciagle kiwa od nowa ta reka, a co gorsz niemoze nic innego robic... :( W innych rodzinach jest wszystko ok... I odrazu mówie ze mam oryginał :) |
Cytat:
|
Mialam tak samo. Musiałam za pomocą takiego urzadzenia wtrzymac ciaze i przebrac sie w bielizne i znowu przywrocic ciaze, i ja wiem przez co to jest wlasnie przez to urzadzenie. Tym urzadzeniem mozna miec max. punktow umiejetnisci, platynowa aspiracje ale zapomnialam jak to sie nazywa. Sciagnelam to z www.modthesims2.com
|
Dzieki moniczka, chyba mamy cos podobnego, a mozesz mi podac nazwe albo dokładny link do tego i jak tym sie mam posługiwac bo jak mi ta simka umrze to bedzie tragedia...
|
Ja mam teraz tak samo i nie wiem co zrobić:( Może ktoś podać dokładnego linka?
Ps. Na początku myślałem, że to przez hack umożliwiający noszenie normalnych ubrań kobiecie w ciąży. Ale kiedy odznaczyłem działanie tego hack'a w programie Sims2Pack Clean Installer, nadal tak było:( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:29. |