![]() |
Gdzie jest miejscowość??
Podczas gry w simsy mój głupi brat nacisnął RESET ( :\ pomińmy to), a po ponownym włączeniu simsów miejscowości nie było w menu głównym....Jest (a w zasadzie było) to Miłowo jeśli ktoś chce wiedzieć... :)
Co mam zrobić żeby wróciło?? Proszę o pomoc! :1smutny: |
Cytat:
|
Cytat:
:O No proszę, ta gra w dalszym ciągu mnie zadziwia.Podczas zwieszek nie raz resetowałam kompa i nic takiego się nie stało. A wracając do problemu to kopie oryginalnych okolic są w : Program Files->EAGames->TS2->TSData ->Res ->User Data ->Neighborhoods-> ->N001 (N001 to jest właśnie Miłowo). Wystarczy ten plik skopiować do : Moje Dokumenty\ \TS2\Neighborhoods. |
tak sie czasami dzieje...
kiedys gralam w simy i nagle wylaczyli prad po ponownym wlaczeniu nie bylo domku z moja rodzinka i na nia nie dalo sie juz wprowadzic innej rodziny... |
Hmm? Mi wielokrotnie wyłączli prąd, resotowałam komputer, pierniczyły mi się sterowniki od obrazu i nic takiego się nie zdarzyło....Może miałeś uszkodzone plioki?
|
Nie wiem czy wiecie ale w ts2 jest dość dużo błędów. i wszystko sie może stac a normalny człowiek nie jest tego w stanie raczej przewidzieć.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:35. |