![]() |
Mam pytanko;)
Więc - Co trzeba miec (jaki dodatek) aby zainstalowa gwiazde? :D
|
Wystarczy jeśli masz wersje podstawową simsów...Najpierw wersja podstawowa, a potem gwiazda :) Hmm..., na wszelki wypadek podam Ci kolejność instalacji simsów:
1.TS wersja podstawowa 2.TS Balanga 3.TS Randka 4.TS Wakacje 5.TS Zwierzaki 6.TS Gwiazda 7.TS Abrakadabra :) *TS=The Sims xP |
Co to wogóle za pomysł że trzeba mieć inny dodatek rzeby zainstalować nowy. :O Kto to wogole wymyślił.Jeżeli by był inny dodatek potrzebny do zainstalowania to by nikt tych gier niekupował.(tak myślę :P )
|
Przeczytajcie proszę ten post!!!!
Heh...temat nazywa się "Mam pytanko;)".oże nie czytaliście regulaminu, ale tam jest napishane, że jeśli mamy problem, to piszemy jasno i zwięźle, czyli nie piszemy od razu "LUDZIE MAM PROBLEMASA", tylko "Co robi kamerdyner?" Mam nadzieję że ten pościk zostanie wzięty pod uwagę. Bo to po prostu ułatwia poruszanie się po forum. Dziękuję.
_________ To tylko próba, ten tekścik pod spodem! [IMG]hewastn11[/IMG] A jeśli nie ma teściku a jest filmik to możecie se ściągnąć :D |
Cytat:
1. Wersja podstawowa. 2. Światowe życie. 3. Balanga. 4. Randka. 5. Wakacje. 6. Zwierzaki. 7. Gwiazda. 8. Abrakadabra. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:29. |