![]() |
jak zrobić żeby sim wylądował w więzieniu ?
hejka. Mam do was pytanie w tym temacie ---> http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9622 Adziczka napisała:
tutaj cytuje fragment Cytat:
|
Dzieci z bardzo złymi ocenami moga wylądować w szkole specjalnej ale o więzieniu jeszcze nigdy niesłyszałam. :O
|
Jak już to zabrała ją opieka społeczna, za to żę nie miała opieki rodziny, była ciągle w złym nastroju i miała złe stopnie w szkole i zabrali ją do szkoly specjalnej:)
|
ale andżelika przyjemniak jest nastolatkiem, a ich nie zabiera opieka:/ a pozatym pisało coś że jak dorosła to ją wsadzili:/ no i niewiem może jak sim ma złe oceny to jak rośnie mogą go wsadzić :D
|
Nigdy o czymś taki nie słyszałam, ale fajnie byłoby gdyby tak można było... :P
|
A ja na jakimś screenie widziałam jak złodziej siedzi na krześle i ma na głowie taką szklanę kopułę posłączoną do jakiejś maszynay i too wyglądało jak krzesło elektryczne... :O
Może mi się coś przywidziało? :O Jeszcze widziałam jak w nocy do domu simów podjeżdża policja wychodzi z niego policjantka i wszyscy domownicy stoją przed domem i matka z tą policjantką wrzeszczą na nastoletnią dziewczyne... :O O CO W TYM CHODZI!? |
Cytat:
Jeśli nastolatek wymknie się z domu może go przyłapać policja. Wtedy przyjeżdża radiowóz. EDIT: Stróża prawa czy przestępca, co za różnica:P |
eee...więzienie? Pierwszo słyszę :O wątpie aby była to prawda :hmm:
|
tez o tym nie słyszałam ale było by fajnie
|
Cytat:
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:21. |