![]() |
mam proble ze zdobyciem...
nie potrafie w simsach abrakadabra zdobyc pioro pegaza i czarne roze moze wie ktos gdzie to zdobyc?? :(
odpowiedzdzie tu lub na gg 3508829 lub jeszcze na maila [email protected] |
pytan o czarne roze bylo pelno... na tej samej stronie masz nawet odpowiedz... http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=14249 a pioro u ktoregos ze sprzedawcow za zadnia :)
|
Nie wiem dokładnie ale Pióro Pegaza daję chyba wróżka Mary.
|
to pióro pegaza chyba zdobywało się za zadania u sprzedawców, a czarne róże przynosi fan gdy jesteś gwiazdą (trzeba mieć dodatek gwiazda) :)
|
Cytat:
|
wila a mi sie wydaje ze bez gwiazdy to raczej czarnych roz miec nie bedziesz.... Kamyk ma racje czarne roze daje ci fan, pod warunkiem ze masz dodatek ts gwiazda
|
Aaaaaaa!!!!
Czy wy NAPRAWDĘ chcecie, rzebym eksplodowała!?Na tym forum jest tysiąc tematów typu "nie wiem jak zdobyć", chociaż na SAMEJ GÓRZE jest temat "składniki i zaklęcia"!!!!Cz naprawdę tak trudno jest spojrzeć wyzej!!!!????Czy jak wciskacie przycisk "nowy temat" to napradę nie widzice tego tematu!?Jestem naprawdę ciekawa, ile jest już takich tematów!?Powtarzamm, zanim zaczniecie robić nowy temat w stylu "nie wiem jak zdobyć" kliknijcie
TU !!!! |
fe!
dzięki właśni takim użytkownikom mamy na forum nie miłą atmosfere xP xP xP
|
Cytat:
A pozatym, kto powiedział, ze atmosfera na forum jest nie miła!?Dla mnie to tu jest bardzo 'milo'. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:42. |