TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   jak sprawic aby sima porwalo ufo? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15109)

kes 03.03.2005 20:49

jak sprawic aby sima porwalo ufo?

jak sprawic aby sima porwalo ufo? to prawda ze zostanie on pozniej zwrocony i bedzie w ciazy? no i jak dziala helm rozweselajacy?

Sahem 03.03.2005 20:58

Wpisujesz kod boolprop testingcheatsenabled true, i z wciśniętym klawiszem SHIFT klikasz na teleskop simem, którego chcesz, aby ufo porwało i wybierasz jedną z tych dwóch opcji (nie pamiętam jak:P) Wtedy napewno sima porwie ufo:)

rainne 03.03.2005 21:17

Cytat:

Napisał kes
jak sprawic aby sima porwalo ufo? to prawda ze zostanie on pozniej zwrocony i bedzie w ciazy? no i jak dziala helm rozweselajacy?

będzie w ciąży, o ile porwany zostanie mężczyzna.
jeśli chcesz aby sim był porwany, bez oszustw, rozwiń mu logikę, na najwyższym punkcie działki postaw teleskop i każ simowi przez niego patrzeć od 22.

GreenGirl 04.03.2005 09:42

Ja mam rodzinke w Dziwnowie i koles ma maksymalnie rozwinieta logike i nic ;( Wpatruje sie przez ten teleskop pare nocy pod rzad i nic to nie daje... :\

alita 04.03.2005 10:23

Moj sim bardzo duzo razy przegladal w teleskopie gwiazdy i pewnego dnia go porwalo!Wrocil juz z brzuszkiem he he ...

Karo 04.03.2005 10:52

Cytat:

Napisał Lauritka
Ja mam rodzinke w Dziwnowie i koles ma maksymalnie rozwinieta logike i nic ;( Wpatruje sie przez ten teleskop pare nocy pod rzad i nic to nie daje... :\

Do tego powinien mieć na maxa zainteresowania fantastyką naukową.

GreenGirl 04.03.2005 14:11

Cytat:

Napisał Karo
Do tego powinien mieć na maxa zainteresowania fantastyką naukową.

Aaaa... z tym moze byc pewien problem... :|

Karo 04.03.2005 18:51

Cytat:

Napisał Lauritka
Aaaa... z tym moze byc pewien problem... :|

No niby tak.W TS1 można było rozwijać zainteresowania za pomoca gazetek.W TS2 nie wiem, bo nie kupowałam jeszcze żadnej gazetki. Natomiast wiem, że można to robić rozmawiając z osobą, ktora ma dużo punktów zainteresowań fantastyką naukową.Wtedy w dymku nad simem pojawiają się takie plusiki.Przynajmniej ja to tak rozumiem.

lay 05.03.2005 19:26

Cytat:

Napisał Karo
No niby tak.W TS1 można było rozwijać zainteresowania za pomoca gazetek.W TS2 nie wiem, bo nie kupowałam jeszcze żadnej gazetki. Natomiast wiem, że można to robić rozmawiając z osobą, ktora ma dużo punktów zainteresowań fantastyką naukową.Wtedy w dymku nad simem pojawiają się takie plusiki.Przynajmniej ja to tak rozumiem.

W TS2 także można rozwijać zainteresowania poprzez gazetki (po to one chyba są). Można jeszcze spróbować zbudować takie coś, które jest np. u dziwaków. I wtedy raczej na pewno ufo powinno porwać sima....

kes 06.03.2005 10:00

Cytat:

Napisał lid
Można jeszcze spróbować zbudować takie coś, które jest np. u dziwaków. I wtedy raczej na pewno ufo powinno porwać sima....

"takie coś" tzn. co? wieżę? widzialam dom Dziwaków, ale nie do końca wiem o co chodzi...

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:35.