![]() |
ikonka domu
mam gre the sims abrakadabra,i na górnym panelu gdzie są ikony abrakadabrowa itp.jest ikona z domem i obok plusem.Jak najade na nią myszką to jest napis "importuj rodzinę" ale dla mnie ta ikona jest niedostępna :nugged:
i niewiem co robić.Pomocy z góry :ty: aha próbawalam we wszystkich wersjach jezykowych,ściągalam domy z neta. Nawet mam jedną rodzine na partycji 1 i dalej nic :( |
Ja też mam coś takiego, ale po co ci to??
|
Też tak miałam i też nie wiedziałam po co to ;P
|
wyjaśnienie
to ja jestem autorem tej stony i wiem po co jest ta ikona zeby rodzinka miala dwa domy ale robilam juz wszystko i niepomaga :(
|
bezsensu...
o co ci konkr. chodzi?? mgr.LilX |
IMPORTUJ RODZINĘ jest po to żeby przenieść rodzinkę do Abrakadabrowa itp. Żeby importować rodzinkę trzeba być czarownicą lub coś w tym stylu :D :wizard:
|
Rany.. niedobrze mi się robi od tych odpowiedzi wprowadzających w błąd. Ta ikonka jest aktywna tylko w wersji ameryańskiej (lub anigelskiej, nigdy nie wiem), jeśli ściągniesz dom z wymiany na thesims.com.
|
Jak np. ściągniesz sobie dom z www.thesims.com to wtedy włączasz grę (domek automatycznie się instaluje) i wtedy masz dostępną ikonkę Imporuj Dom/Rodzinę i klikasz w to i pojawia ci się ten domek na określonej działce (przynajmniej u mnie tak jest:P)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:39. |