TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Zakupki:) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15352)

riccoss 09.03.2005 17:18

Zakupki:)

Bylem ostatnio w sklepie i kupilem kilka ciuchow... w tym problem, ze nie wiem jak je teraz zalozyc:P

Esi 09.03.2005 17:36

Proste ^^. Jeżeli masz szafę to wybieresz opcję. zaprojektuj ubarnie - ubranie codzienne i ustawiasz sobie kombinację ubrań lub strój w którym chcesz chodzić , a potem przebierz się w... ubranie codzienne. Jeżeli nie masz szafy to ją kupujesz i robisz to co powiedziałam wczesniej.

riccoss 09.03.2005 18:19

Facet

Cytat:

Napisał riccoss
Bylem ostatnio w sklepie i kupilem kilka ciuchow... w tym problem, ze nie wiem jak je teraz zalozyc:P

Oki, u kobiet to sie domyslilem:P ale jak to zrobic u kolesia??? bo on nie ma takiej opcji w szafie:P

rainne 09.03.2005 18:44

Cytat:

Napisał milirodeo
Jest jeszcze chyba taka opcja żeby dać te ubrania do szafy.

nie ma żadnej takiej opcji. jak sim wraca ze sklepu jego zakupione ubrania automatycznie znajdują się w każdej szafie w domu.

riccoss - jak to nie ma takiej opcji? w ogóle nie da się kliknąć na szafie? zresztą. żeby się cieszyć nowym ubrankiem trzeba najpierw dać na "zaprojektuj ubranie", a potem na "przebierz się w..." (np. ubranie codzienne).

riccoss 10.03.2005 09:46

:)

Cytat:

Napisał rainne
nie ma żadnej takiej opcji. jak sim wraca ze sklepu jego zakupione ubrania automatycznie znajdują się w każdej szafie w domu.

riccoss - jak to nie ma takiej opcji? w ogóle nie da się kliknąć na szafie? zresztą. żeby się cieszyć nowym ubrankiem trzeba najpierw dać na "zaprojektuj ubranie", a potem na "przebierz się w..." (np. ubranie codzienne).

Chodzi mi o to, ze kupilem rozne ubranka... dla nastolatki matki itd. mamuska wchodze na szafe i jest zaprojektuj ubranie, potem przebierz sie itp, to wiem, tak samo z corka, ale juz synek ma problem bo jak nim klikam na szafe to jest tylko przebierz sie i nie ma opcji zaprojektuj ubranko:) Oto mi chodzilo... moze faceci nie moga projektowac..., albo moze to zalezy od kreatywnosci... jak sadzicie?

Cocaine 10.03.2005 10:32

A czy ten facet to dziecko czy małe dziecko>?

Xero 10.03.2005 10:52

A właśnie! Bo jak jest nastolatkiem lub dzieckiem to musi mie min. 3 stroje (dwa kupione i jedno to co ma)

kes 10.03.2005 16:18

pamiętaj aby dopasować ubranie do osoby. jesli kupilas/es ciuchy dla nastolatka, to dorosly ich nie ubierze. i na odwrot.

KingaO 10.03.2005 17:05

a możes nie kupiłeś ubrania kolesiowi....?

Vanilla 10.03.2005 17:27

Cytat:

Napisał KingaO
a możes nie kupiłeś ubrania kolesiowi....?

Wlasnie moze mu nie kupiles,albo kupiles dla nastolatki'ka

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:06.