![]() |
bardzo lubie gry przygodowe, w ktorych zamiast karabinow itp. trzeba uzyc wlasnego mozgu...
jakie sa wasze ulubione???? moje to -syberia(nie doczekam sie drugiej czesci) -the longest journey(-,,-) -the watchmaker |
teroz majne :lol:
:arrow: Ace ventura (znam na pamięć jak przejść całą grę bo ją przeszłam 15 razy :wink: ) :arrow: Neverhood (łooo spoko giera) :arrow: Rayman 2 Jak mi sie przypomni to jeszczem napisze :lol: |
O, Ace Ventura ja też lubię. Ale obrzydliw jest te wyciskanie tłuszczu z biednych foczek. Błe! :evil:
|
Ja lubię:
:arrow: Na kłopoty pantera :arrow: Hokus pokus różowa pantera :arrow: Woodruf :arrow: Książe i tchórz :arrow: Zegarmistrz |
Moja to Tomb Raider choć sie strzela :D Za niedługo kumpel mi pozyczy 6 czesc ta najnowsza :D
|
Podobno Tomb Raider Angel Of Darknes ma bardzo dużo błędów.
|
moje ulubione przygodówki:
:arrow: rayman3 :arrow: rayman2 :arrow: crock1 :arrow: crock2 |
Ej no słuchajcie przygodówki to przygodówki a wszyscy tu wymieniają zręcznościówki.
|
No właśnie. Wszystkie Raymany (1, 2, 3) i Crocki są zręcznościowymi grami.
Moje przygodówki to: :arrow: Syberia :arrow: Głupki z Kosmosu :arrow: Zanzarah: The Hidden Portal (to jest pół na pół przygodówka) :arrow: Szymek Czarodziej 3D |
łaaa głupki z kosmosu :lol: też mam gre ale nie wbiem.....nie moglam jej przejść do odinstalowałam bo i tak mam bajzarek na dysku. :) ;p a moje ulubione to:
:arrow: Syberia PL :arrow: The Longest Journey (przetlumaczenie: ,,najdluzsza podroz") :arrow: Ace Ventura ;) hm..larry 7 mógł dojść ale mi sie popsul...po za tym nie potrafie okreslic czy to przygodowka :shock: :o :P |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 21:08. |