![]() |
Jaki univerek wybraliscie??
Jaki univerek wybraliscie??? Uniwerytet simowy, Nowa politechnike, Akademie klasyczna czy moze stwozyliscie wlasne.
P.S. Ja wybralem Akademie klasyczna |
Ja wybrałam Uniwersytet simowy... Najfajniejszy jest ;)
|
Uzasadnij odpowiedz, jakbys mogla.
Ja wybralem Akademie klasyczna bo sa tam fajni ludzie i miejsca do kturych mozna chodzic. |
Ja wybrałam uniwesytet simowy. Tak najbardziej mi pasował do miłowa, no i s± bractwa :p. Nowa politechnkika jak dla mnie to bardziej do dziwnowa, a akademia klasyczna nie podoba mi się.
|
Ja próbowałam wszystkich ale najbardziej mi się spodobała Nowa Politechnika bo jest tam wydaje mi sie najwięcej obiektów i s± 2 bractwa i klub i Kawiarnia i ta jaka¶ sala gimnastyczna s± ładne domki i jest duży wybór akademików :P
|
Ja wybrałem Uniwersytet Simowy. Najbardziej pasuje do okolicy, w której zazwyczaj gram - Milłowa :)
|
ja tez Uniwersytet Simowy, bo jest dla mnie najfajniejszy... Po prostu ;p
|
A ja zrobię swój uniwerek. Albo raczej zrobię tak, że wybiorę Uniwersytet Simowy, a potem wszystkie budynki będę remontował :) Będ± wygl±dały całkiem inaczej, bo z tego co widzę s± strasznie... nieładne. Oczywi¶cie akademik też wyremontuję, jest od tego jaki¶ kod.
|
ja wybrałam Uniwersytet simowy ponieważ spełnił moje oczekiwania.
|
ja jeszcze nie mam dodatku ale zbuduje własny. Bo będzie mi łatwiej wszystko znaleĽć. (tak s±dze).
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:34. |