![]() |
Dlaczego nie??
Ja jusz w simsach jestem 5 czy 6 dzien gwiazdom i nie przychodzi mi Monroe z simmy i to mnie zlosci czekam i czekam i co?Guzik dlatego prosze o pomoc!!! :1smutny: :( :*
|
Hahaha, Troszkę mnie to rozbawiło. Ile masz gwiazdek?? Ilu sławnych przyjaciół??
Ja jestem gwiazdą już 16 dzień i nie mam SIMMY. Dlaczego?? Bo SIMMY perzyznaje się GWIAZDOM a nie....Tzn myslę, że trzeba mieć conajmniej 3,5 - 4 gwiazdki jesli nie 5. |
Nagrody Simmy niedostaje się po kilku dniach byća gwiazdą.Dostajesz ją po dłuższym czasie jak masz powyżej ok.3 gwiazdek.Gdzieś tu był ten problem( ;) ) omówiony.Jak znajdę go to ci link podam.
|
Oprócz tego trzeba mieć wielu sławnych przyjaciół i dość często pokazywać się w Dzielnicy Showbiznesu- nagrywać teledyski itd.
|
No proszę czego tu się można dowiedzieć? :)
Ja jak narazie ani jednym simem nie byłam gwiazdą, nawet pół gwiazdki nie dostałam, bo wcześniej nie umiałam ... :( A czy to się wybiera która gwiazda ma przyjśc czy one same przychodzą, tylko Marilyn? |
Cytat:
|
Cytat:
zaraz pokażę zdjęcie Wgrało się!!!!Pihu! http://pmkkoch1.w.interia.pl/Newbie_1_0003.jpg |
Oki wszystko wpozo ale ja mam wszystkie gwiazdki!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:00. |