![]() |
Ma szanse...?
Jeśli gra zawiesza sie w takich momentach, w których pokazują się te "chmurki" (pod diamencikami).. ponieważ mój komputerek ma za mało RAM-u, to czy jest szansa, że gra sie odwiesi, tylko trzeba troszke poczekać? Troche takie głupie pytanie no ale cóż :P
|
A możesz troszkę jaśniej? Ile masz tego RAM-u ? Jak się wiesza gra, to raczej będzie Ci ciężko grać...
|
Ram
Cytat:
|
Ja tez mam tyle ramu... i gra sie az tak nie wiesza... Musi byc inny problem np karta graficzna, albo procek... Podaj nam dokladne parametry to napewno cos zaradzimy a jak nie to napiszemy cio jest zle...
|
To nie przez ram, może masz za dużo naściąganych rzeczy, albo za mało miejsca na dysku??
|
ehhh
Cytat:
Inter(R) Pentium(R) 4 CPU 2.40GHz 1.99GHz 256 MB RAM Jak to nie to... to napiszcie mi gdzie ja mam znaleźć te parametry :P |
Panel Sterowania / system <<-- tam sa parametry najprostsze
skoro procesor jest dobry, a pamieci odpowiednio, to moze jednak masz za duzo wgranych dodatkow, albo jakiegos hacka, ktory Ci zamula gre, albo wiruska B) |
Cytat:
Teoretycznie 256MB wystarczy do grania w Sims2, ale trzeba jeszcze sprawdzić ustwienia pamięci wirtualnej. |
...
Cytat:
|
Nie przez dodatki ja mam mase różnych nasciagnaych żeczy i jako tako dzila przyznaje troche wolniej ale nie doprowadza do zaciecia się kompa a tak wogóle to 256ram to powinno wystarczaci a morze zmniejszycoi detale? a gra wymaga 384 czy cos koło tego
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:19. |