TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Bractwo (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=15734)

Kokolino123 16.03.2005 19:41

Bractwo

nie wiem czy był taki temat ale jak coś to sorrrki bo wiem jak to denerwóje ale mam takie jedno pytanie czy można założyć swoje bractwo

berata 16.03.2005 19:46

Było już gdzieś o tym mówione. Żeby założyć swoje bractwo musisz mieszkać w domu, nie akademiku i na telefonie wybierasz opcje załóź bractwo czy jakoś tak.

Wicko 16.03.2005 19:51

sorx, ale czym jest bractwo ;)

pozatym jest taka głupia zasada: uje się nie kreskuje :]

rainne 16.03.2005 19:55

Cytat:

Napisał Wicko
sorx, ale czym jest bractwo ;)

pozatym jest taka głupia zasada: uje się nie kreskuje :]

to jest takie... hm... wspólne mieszkanie.
obojętne... w każdym razie w grze wygląda to tak, że prosisz simy, żeby z nimi zamieszkać, po czym kierujesz wszystkimi w sporym domku.

ReGiNa 16.03.2005 20:32

no dobra to ja coś powiem. Nie na temat problemu , ale związane z bractwem.

Moja simka chciała wstąpić do Bractwa studentek. Było spoko, przyszły i biegły po mieszkaniu. Kiedy chciało się z nimi porozmawiać to robiły inną czynność [odrabianie lekcji i tp] Kiedy dogoniłam jedną i kliknęło mi się- Poproś o przystąpienie do bractwa- jedenej z niej ona odmówiła i pojawiło się -7 przyjaźni z Moniką.
Świetnie i nie udało mi się na czas :\
Nigdy mi się to nie udaaaaaa:(

rainne 16.03.2005 20:38

Cytat:

Napisał sliczna
no dobra to ja coś powiem. Nie na temat problemu , ale związane z bractwem.

Moja simka chciała wstąpić do Bractwa studentek. Było spoko, przyszły i biegły po mieszkaniu. Kiedy chciało się z nimi porozmawiać to robiły inną czynność [odrabianie lekcji i tp] Kiedy dogoniłam jedną i kliknęło mi się- Poproś o przystąpienie do bractwa- jedenej z niej ona odmówiła i pojawiło się -7 przyjaźni z Moniką.
Świetnie i nie udało mi się na czas :\
Nigdy mi się to nie udaaaaaa:(

bo nieumiejętnie się do tego zabierasz. jak już przyjdą, to ich pilnuj i patrz, gdzie łażą. zacznij rozmowę z dziewczyną, z którą potrzeba Ci najwięcej punktów kontaktów. rozmawiaj, rozmawiaj, rozmawiaj, opowiadaj żarty, aż wypełni się liczba. to samo z kolejnymi dwoma pannami. zbyt szybkie inne zachowania tylko pogorszą stosunki, tak samo, kiedy staramy się zdobyć nowych przyjaciół.

Toxic 17.03.2005 13:13

a jak się dostać do tajnego stowarzyszenia? U mnie się nie da albo ja coś źle robie

Tatareczka 17.03.2005 15:24

Zeby dostac się do tajnego stowarzyszenia musisz miec trzech przyjaciol z tajnego stowarzyszenia. Gdy ich masz to oni przyjeżdzają i zakuwają cię (Twojego simsa) w kajdany i jedziesz z nimi po czym jestes juz w tajnym bractwie!

Toxic 17.03.2005 16:04

Ja zdobyłem 4 przyjaciół z tajnego stowarzyszenia , byłem w zwykłym bractwie i nic nie pdzyjechali

Baki 17.03.2005 16:49

Ja juy gralem w te gre i musze powiedziec ze jak ja ich zaprosilem to oni przysyli i sie robiegli po calzm domu i ich zlapac nie moglem. ale udalo sie mi..

simow nie mam jeszcze bo moi rodzice zabronili mi kupic ich narazie bo mam test kompentencji do gimnazjum i musze powtarzac.. ale po tescie bede mial. dziownie sie czuje bo zawsze simz mialem w dzien premiery albo jeszcze przed....

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:10.