![]() |
POPULARNOŚĆ - Jak ją zdobyć?
Zainstalowałam sobie gwiazdę bo znudziły mi się czary :P .
:\ I mam dylemat :( Mam na full gwiazdki ale popularności zero ;P ... ;( I co ja mam poradzić? :1smutny: Znajomości mam i nic!! :wacko: Może ktoś zna kod na popularność?? B) :D Proszę o pomoc!! Z góry dziękuje! :* :* :* |
Niema kodu na popularność.Musisz poprostu używać wszystkiego w dzielnicy showbiznesu.Skoro masz już wszystkie gwiazdki to jesteś u szczytu popularność.Jeżeli chodzie ci o to że masz pięć gwiazdeg a niemasz nagród to musisz poczekać na nagrode Simmy jam masz dobre stosunki z fanami to dostaniesz nagrodę od fanów al na resztę musisz używać rzeczy w showbiznesie.
|
W jakim sensie popularności?
Sławnych znajomych musisz miec, bo inaczej nie zostałbyś gwiazda. To o co chodzi? |
KashW ja też tego do końca nie rozumie.Chyba chodzi o to że nie dostała nagród.Bo co innego by to mogło być?Skoro mówi że ma juz pięć gwiazdek.
|
Musisz zaprzyjaźnić się ze sławnymi osobami z nimi rozmawiać, warto też występować na scenie ;)
|
Papparozi
Cytat:
a będą o nim pisać w gazecie.Niezależnie od tego rozdawaj dużo autografów i całusów,śpiewaj lub czytaj wiersze w miejscach publicznych,a zyskasz sławę i trochę kasy. :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:38. |