TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Zombie! Jak przestać nim być (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=16102)

Wampirencja 24.03.2005 19:46

Zombie! Jak przestać nim być

Przypadek sprawił że moja ciekawość zgubiła mnie po raz kolejny. Chciałam TYLKO SPRAWDZIĆ jak wygląda zombie w TS2 jednak... uhm... zapisałam grę. Czy można w jakiś sposób zmienić sima-zombie w normalnego, w miarę zdrowego człowieka?

Adi 24.03.2005 20:07

Wydaje mi sie ze nie, ale chyba warrto sprobowac poszukac na modthesims, oni tam mają wszytko, ja sam spróboje ale niewiem czy mi sie uda.

Shèène 24.03.2005 20:12

DZwonilas przez wskrzesiofon do Smierci? Jesli tak, to moze zadzwon jeszcze raz i zaplac wieksza sume??

Wampirencja 24.03.2005 20:18

... niestety obawiam się, że nie wyszło z tym płaceniem. Było na max. (był to mój pierwszy pomysł jak pozbyć się zombie. Niestety, Śmierć jakoś nie chciał mi sima w jego poprzedniej postaci... *gasp*)

*apple* 24.03.2005 21:15

a kod boolProp testingCheatsEnabled true jak go wpiszesz i naciśniesz na nagrobek, urne sima to chyba jest żeby żył! zresztą przeczytaj w poradniku! tam jest o tym temat!

Feniks06 24.03.2005 21:19

A jak w ogóle można stworzyć zombie? :D

rainne 24.03.2005 21:22

Cytat:

Napisał Feniks06
A jak w ogóle można stworzyć zombie? :D

jak sim ma odpowiedni stopień kariery paranormalnej, to udostępnia mu się nagroda zawodowa - wskrzeszomat. jest to telefon, którym można zadzwonić do Śmierci, której się płaci za ożywienie martwego sima. jeśli zapłaci się za mało, sim wraca jako zombie.

MoNiSiA71 24.03.2005 21:30

ach :D a ja wiem :D:D

kiedyś tak miałam :D:D wpisz kod move_obiects on (tak jak w pierwszej czesci simsow) i skasuj danego simsa wtedy go juz nie bedzie on calkiem zniknie :D wtedy wyjdz z gry najpierw sprubuj nie zapisywac gry i na nowo wejsc w swoj domek jak dalej bedzie zombie to skasuj go ponownie zapisz gre wyjdz z niej i wejdz na nowo wtedy zadziała :) tylko wlasnie nie pamietam czy jak tak mialam to zapisywalam gre czy tez nie wiec lepiej najpierw nie zapisuj :) hehe pozdrowka aaa i jeszcze na koniec wpisz kod move_objects off :P hehe

Wampirencja 28.03.2005 21:35

Czeeeeść! XD To znowu ja!

Huh, dzięki wielkie jednak... uhm... NIE DZIAŁA. W ogóle to może ja za tępa jestem na to... NIe ma żadnego sposobu?

Zrozpaczona

Margaretka 28.03.2005 22:08

Cytat:

Napisał Wampirencja
Huh, dzięki wielkie jednak... uhm... NIE DZIAŁA. W ogóle to może ja za tępa jestem na to... NIe ma żadnego sposobu?

Jeśli nie przyjmuje ci kodu to spróbuj jeszcze wpisać "MoveObjects on" a nie "move_object on" jak podał/a MoNiSiA71. U mnie działa tylko taki kod.
A jeśli nie o to ci chodzi to nie wiem co ci poradzić... :\ Ja jeszcze nigdy nie miałam Zombi.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 15:36.