![]() |
Chciałabym was zapytać..czy dostaliście kiedyś nagrodę publiczności?? Ja nigdy! Staram się jak mogę a i tak mam tego fanatycznego wielbiciela! Co robić?
|
ja mialam i nagrode swiata mody, i jakas muzyczna ale od publicznosci nigdy ;) :P :rolleyes:Fanatycznego wielbiciela tesh mam ale mnie on strasznie denerwuje nawet kamerdyner niepomaga.Choziaz czasem mi sie podoba ze mam takiego "fanatyka na moim punkcie".A najbardziel lubie jak zostawia mi roze bo grzebania w smieciach i kradziezy nienawidze
|
Mój fanatyczny wielbiciel nie wchodzi do domu, bo mam specjalne "gwiazdorskie" dzwi, he he he i nie ma wstępu! Ale za to ciągle mi śmieci, robi fotosy i zostawia jakieś czarne róże...z nagród to ja mam Simmy simmy i ze świata mody i filmu, no a kurczę tej publiczności nie mam! grrr...
|
Wiesz ja mam dopiero 2 gwiazdki i do mnie fan nie przychodzi.
Pozdraffiam PS Co dalej jak mam 2 gwiazdki? |
Fanatyczny wielbiciel pojawia się dopiero od dwóch i pół gwiazdki w zwyż. No jak masz dwie gwiazdki to dążysz do tego żeby mieć ich więcej..poznajesz sławnych ludzi, nawiązujesz przyjaźnie, pniesz się po szczeblach kariery... ;)
|
Wiesz, ja nigy nie dostalam nagrody....szczerze mowiac nie mam pojecia kto dostal tu na forum....fanatyk jest od 2,5 gwiazdek...a żeby przejść dalej trzeba poznawać slawnych ludzi, duzo pracowac albo ściagnac taki dodatek obraz kliknac na niego i od razu stać sie gwiazda :D.
|
Fushma o jaki obraz Ci chodzi??Nie slyszalam o takim...
|
Ja nie dostałam, ale wiem jak ją zdobyć :D B)
|
Cytat:
|
A ja mam 3 i nie moge wyżej podciagnąć...
A jak sie ma 5 gwiazdek to bardzo się trzeba starac żeby ie spaść... Czy wtedy jest łatwiej? |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:01. |