![]() |
Simowie nie awansują
Nigdy jeszcze nie miałam sima, który byłby na szczycie jakiejkolwiek kariery. Dlatego stworzyłam simkę - Agnieszkę. Zawsze przychodziła do pracy w dobrym humorze z wypełnionymi wymaganymi umiejętnościami, więc bez trudu pokonywała coraz wyższe szczeble kariery. Zatrzymała się jednak na szczeblu "Lekarz domowy" i mimo że wypełniłam wymagane umiejętności nawet oczko więcej, zadbałam o odpowiednią ilość przyjaciół, zmieniłam aspirację na najwyższą i poszła do pracy w dobrym humorze, od tygodnia nie chce awansować! :O
Zaznaczam, że wskaźnik pracy ma wypełniony w stu procentach. Czy jest to błąd w grze? Czy wam też coś takiego się zdarzyło? |
oDp
Nie znam rozwiązania twojego problemu, ale można trochę "oszukać" grę. Naciśnij ctrl+shift+c i w okienko na górze wpisz boolProp testingCheatsEnabled true. Teraz znajdź gazetę i naciśnij na nią (trzymając klawisz shift!) simem który ma awansować. wybierasz "ustal poiom pracy na..." i wybierz numerek ze szczeblem kariery. Twój sim automatycznie awansuje na wybrane przez ciebie miejsce.
|
Cytat:
Powodzenia :)! |
jeśli pojawi ci się kolejna karta szansy to zignoruj. Podobno to działa!
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:35. |