![]() |
Macie jakieś wrażenia? Napewno! Podzielcie się nimi z innymi. Ja narazazie nie moge się nimi podzielić ale jak będe mogła to od razu to zrobie :D
|
Ja mam tą grę od wczoraj wieczora. Grałam narazie 3 godziny(o 24 mnie wyganiali). Gra jest super. Wypełniłam już 3 misje(w tym jedną dwa razy), mam 2 kryształy i mogę zamieniać ludzi w ropuchy. Jeszcze nie próbowałam tego robić, ale dziś spróbuję. Nie wiem za bardzo co napisać, gdyby były konkretniejsze pytania to odpowiem.
|
Dobrze. Więc hmmm........ jakie są nowe możliwości w grze?
|
Moje wrażenia są super :!: tylko się rozczarowałam, bo muślałąm, że będą pory roku.. A to się okazało, że to tylko takie drzewka są żółte ;)
Mieszkam już w Abrakadabronie moi Simowie znają już kilka zaklęć ;) teraz wystarczy tylko urządzic nowe mieszkanko i grać dalej! :) (bo wczoraj nie zdąrzyłam) Nowe możliwości w grze: - oczywiście MAGIA!! - pieszenia chleba, ciast i naleśników - możliwość trzymania smoka - wykonywania różnych misji - dąrzenie do celu czyli do osiągniecia perfekcji w magii i zamieszkanie w Abrakadabrowie niech ktoś cos jeszcze dopisze ;) |
moim zdaniem bardzo fajna...i skzoda ze to ostatni dodatek...i szkoda ze nie ma miotly....i nie mozna latac...smoczek jest fajny ale ja go uwalniam...jest sludki...i ten kruk nad szkrzynka:P ten dodatek jest suoer..i wogole muza...
|
Cytat:
- rzucanie uroków - robienie samodzielnie niektórych składników (np. pszczeli wosk, masło, złota nić...) Apropos smoka, dziś mój smoczek podpalił mi kryształ :lol: :P |
Ja na razie nie mam The Sims Abrakadabra. Powiedzcie czy warto ją mieć ?
:mellow: |
Ja też jeszcze nie mam ale myśle, że warto, ostatni dodatek i jeszcze dodatkowa płyta poprzedzająca TS2 z filmikami itp. a po za tym magia mnie kompletnie oczarowała:wub:
|
W jakim Abrakadabrowie? Ja nie mam abrakadabry więc nie wiem o co biega i nie będę miał.
|
Mam pewne pytanie. Czy smok działa bez zwierzaków?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:22. |