TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Moje wrażenia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=1760)

PchEłKa 09.11.2003 09:56

Macie jakieś wrażenia? Napewno! Podzielcie się nimi z innymi. Ja narazazie nie moge się nimi podzielić ale jak będe mogła to od razu to zrobie :D

Jacky 09.11.2003 10:32

Ja mam tą grę od wczoraj wieczora. Grałam narazie 3 godziny(o 24 mnie wyganiali). Gra jest super. Wypełniłam już 3 misje(w tym jedną dwa razy), mam 2 kryształy i mogę zamieniać ludzi w ropuchy. Jeszcze nie próbowałam tego robić, ale dziś spróbuję. Nie wiem za bardzo co napisać, gdyby były konkretniejsze pytania to odpowiem.

PchEłKa 09.11.2003 10:40

Dobrze. Więc hmmm........ jakie są nowe możliwości w grze?

Sim_maniaczka 09.11.2003 11:43

Moje wrażenia są super :!: tylko się rozczarowałam, bo muślałąm, że będą pory roku.. A to się okazało, że to tylko takie drzewka są żółte ;)

Mieszkam już w Abrakadabronie moi Simowie znają już kilka zaklęć ;) teraz wystarczy tylko urządzic nowe mieszkanko i grać dalej! :) (bo wczoraj nie zdąrzyłam)

Nowe możliwości w grze:

- oczywiście MAGIA!!
- pieszenia chleba, ciast i naleśników
- możliwość trzymania smoka
- wykonywania różnych misji
- dąrzenie do celu czyli do osiągniecia perfekcji w magii i zamieszkanie w Abrakadabrowie

niech ktoś cos jeszcze dopisze ;)

sephora 09.11.2003 16:58

moim zdaniem bardzo fajna...i skzoda ze to ostatni dodatek...i szkoda ze nie ma miotly....i nie mozna latac...smoczek jest fajny ale ja go uwalniam...jest sludki...i ten kruk nad szkrzynka:P ten dodatek jest suoer..i wogole muza...

Jacky 09.11.2003 17:36

Cytat:

Originally posted by Sim_maniaczka@Nov 9 2003, 01:43 PM
Nowe możliwości w grze:

- oczywiście MAGIA!!
- pieszenia chleba, ciast i naleśników
- możliwość trzymania smoka
- wykonywania różnych misji
- dąrzenie do celu czyli do osiągniecia perfekcji w magii i zamieszkanie w Abrakadabrowie

niech ktoś cos jeszcze dopisze ;)

Prawie wszystko napisałaś. Można jeszcze powiedzieć że fajne jest:
- rzucanie uroków
- robienie samodzielnie niektórych składników (np. pszczeli wosk, masło, złota nić...)

Apropos smoka, dziś mój smoczek podpalił mi kryształ :lol: :P

Niespotykany 10.11.2003 13:15

Ja na razie nie mam The Sims Abrakadabra. Powiedzcie czy warto ją mieć ?

:mellow:

PchEłKa 10.11.2003 15:31

Ja też jeszcze nie mam ale myśle, że warto, ostatni dodatek i jeszcze dodatkowa płyta poprzedzająca TS2 z filmikami itp. a po za tym magia mnie kompletnie oczarowała:wub:

Galdor Telrúnya 10.11.2003 16:13

W jakim Abrakadabrowie? Ja nie mam abrakadabry więc nie wiem o co biega i nie będę miał.

A-g-a-t-a 10.11.2003 16:38

Mam pewne pytanie. Czy smok działa bez zwierzaków?

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:22.