TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Siedziby Tajnych Stowarzyszeń... (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=17672)

Marson 29.04.2005 17:33

Siedziby Tajnych Stowarzyszeń...

Pomocy! Mam problem... (jak się pewnie niektórzy domyślają... ;) )W grze, na studiach, w już gotowych do postawienia parcelach są m. in. także Siedziby Tajnych Stowarzyszeń. Postawiłam jeden taki budynek i nagle wszystkie w panelu (+postawiony) zniknęły.... Wiem że była tam informacja mniej więcej taka: "Ten budynek jest tak tajny, że zniknie zaraz po postawieniu..." Nie wiem o co chodzi!!! Ktoś mi pomoże?!? :O

lay 29.04.2005 18:03

Cytat:

Napisał marson
Pomocy! Mam problem... (jak się pewnie niektórzy domyślają... ;) )W grze, na studiach, w już gotowych do postawienia parcelach są m. in. także Siedziby Tajnych Stowarzyszeń. Postawiłam jeden taki budynek i nagle wszystkie w panelu (+postawiony) zniknęły.... Wiem że była tam informacja mniej więcej taka: "Ten budynek jest tak tajny, że zniknie zaraz po postawieniu..." Nie wiem o co chodzi!!! Ktoś mi pomoże?!? :O

Siedziby tajnego stowarzyszenia nie ma normalnie na mapie... i dlatego zniknął. Ktoś pisał, że przy budowie nowego uniwerka to buduje się go na początku, potem znika... Nie może być tajne stowarzyszenie widoczne na mapie... Chyba wyjaśniłam...

Kamirurosu 29.04.2005 22:01

rzeczywiscie, ten budynek nie jest widoczny. natomiast jedynym sposobem aby tam sie dostac jest wezwanie transportu i wybranie opcji "jedz do siedziby tajnego bractwa". :)

Binek 30.04.2005 10:48

Sorry że może nie na temat ale Czy da sie zAłożyć własne Stowarzyszenie?

Desiree 30.04.2005 11:11

Da się. Najpierw musisz zamieszkać w domku, nie akademiku.

Binek 30.04.2005 11:55

ach dzięki. Ale czy moim Stowarzyszeniu... będą jacys studenci? Czy mogą być tylko moi?

Desiree 30.04.2005 12:41

Sama jeszcze nie zakładałam, bo zdecydowanie wolę grać w akademikach, ale gdzieś czytałam, że jest chyba opcja:"zaproś do tajnego stowarzyszenia". Coś w tym stylu. Popróbujm :)

lay 30.04.2005 22:15

Coś chyba pokręciliście ;) . Istnieje BRACTWO STUDENCKIE i TAJNE STOWRZYSZENIE.
Tutaj chyba piszecie o bractwie... Da się je załozyć, da się zapraszać nowych członków (chyba, że bractwo ma za mało przyjaciół, aby sprawdzić max liczbę członków należy kliknąć na tej dziwnej, białej literce - greckiej).
Tajnego stoważyszenia nie da się założyć... ani zapraszać nowych członków...
Jeżeli coś jest jeszcze niejasne, to proszę pytać ;) .

Marson 01.05.2005 09:58

Ok. Dzięki wszystkim! Myślę, że zrozumiałam... :P

*apple* 01.05.2005 11:01

specjalnie dla was moja simka pojedzie do tajnego stowarzyszenia i dam wam foty ale na to trzeba poczekać,,,,

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:04.