![]() |
hel me!!! <nastolatka i ciąża>
otóż to...ostatnio ściągnęłam sobie patcha na ciąże nastolatek :D ...wszystko było ok...dopóki nie miał zacząć jej sie powiększyc brzuch..i wtedy moja simka nie mogła zrobic nic innego tylko stała i machała rękoma...i tak cały czas
|
Za pomocą tego programu usuń hack. Widocznie masz złą jego wersję. Wątpię, czy da się zrobić coś innego.
|
Zamiast tego możesz pomajstrować w SimPE. Jest na forum poradnik :)
|
no qrcze niewiem nadal mi coś nie działa......... ;(
|
zapisz sobie grę, a następnie sprzedaj simke (moveobjects on) zapisz to i wyjdź na chwilę z domku( do otoczenia) i szybciutko wróć do domku i będzie wszystko ok. Ja tak robiłam, tylko jest problem mi się zawsze czworaczki rodzą :D
|
Cytat:
próbowałaś może zmienić hack? może błędy jego przeważają nad korzyściami. inny hack (umożliwiający to samo; kompatybilny z Na Studiach) można ściągnąć stąd http://www.modthesims2.com/showthrea...t=56865&page=1 co jednak nie zmienia faktu, że rodzinka do kasacji. wyprowadzka nawet nie pomaga w niektórych przypadkach. |
Cytat:
|
Cytat:
|
wielkie dzieki wszystkim B) spróbuje ten kod moveobjects on / moze zadziala :\ \mam nadzieje ;(
|
no mi też się wydawało, że bliźniaki to max, ale się przeliczyłam :/ i za każdym razem jak moja simka jest w ciąży to rodzą się czworaczki, a w najlepszym wypadku trojaczki :(
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:45. |