![]() |
mówicie , że one rosną w ogródku(jakieś kryształy o ile dobrze pamiętam)m ale gdzie one rosną i kiedy trzeba umieć jakąś specjalną rzecz??????????
odpiszcie szybko plissssssssssssssssssssssssssssss |
Nie kapuje twojego posta, moze inni zajarza o cio lata :)
Pozdroffka |
tak rosna jak uzywasz duzo zalkec jak czarujesz ogolnie:)
|
ja czaruje i mi nie wychodza
|
Musisz dużo czarować i wogóle. Po jakimś czasie się napewno pojawią. A może jusz się pojawiły , a ty ich poprostu nie widzisz. Sprawdź uważnie swoją działke
|
Moje krzyształy (zielony, fioletowy,niebieski, żółty, czarny, biały,czerowny) "wyrosły" Mi jak w pocie czoła zdobywałam składniki do moich zaklęć i próbowałam je robić.Wyrosły Mi w ogródku :D tak jak JAM FASOLA i jakieś rosliny na ,,baterie słoneczne"... :huh: .....
Wydaję Mi się tak jak też niektórym ,że kryształy są pewnego rodzaju nagordą... Jeżeli można to tak ująć :rolleyes: .. |
jak wyrośnie Ci taki kryształ to uczysz się z niego magicznych umiejętności np. teleportacji. Każdy kryształ ma inny kolor i uczysz się z niego czegoś innego.
|
Czy mógłby ktoś napisać od jakich kolorów są jakie umiejętności?!?!?! Proszę!
|
Dokładnie to :
Działające kryształy dla dorosłych: fioletowy/purpurowy-teleportacja czerwony-gorąca stopa (siarka) zielony-duch :D niebieski-elektryczna dłoń czarny-wygaszanie biały-lewitacja żółty-sztuczka magiczna dzieci:(tylko z różdżką) czerwony-gorąca stopa fioletowy/purpurowy-teleportacja żółty-sztuczka magiczna |
Nyah.Mam nadzieję ,że Ci chociaż trochę pomogłam. :D Ale pamiętaj aby dzieci mogły korzystać z jakiego kolwiek kryształu muszą mieć różdżkę, inaczej komp powie, "NIC NIE DA SIĘ ZROBIĆ". ;)
Postroffka SAMI |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:51. |