![]() |
Pojedynki magiczne i ich taktyka
Chciałam się zapytać czy ktoś z was ma jakąś taktyke w czasie pojedynku? Z tego co wiem to trzeba łączyć jakoś żywioły...
Ja mam taktyke tylko nie wiem czy można w Abrakadabrze ułożyć taktyke... (chodzi mi o to czy jest ona prawidłowa i możliwa) Proszę o pomoc! :) Ps. Mam nadzieje, że nie było takiego tematu! ;) |
WALKI CZARODZIEJÓW:
Tutaj będzie mały problem, bo nie mam jak narysować symboli ;0) Ale... może jakoś dam radę ;0) Na początku miałem straszny problem z wygraniem, ale teraz to jest "bułka z masłem" :0) Symbol "Płomyka" czy "Ognia" - czar "żółta siarka" Symbol "Tornado" - czar "niebieskie tornado" Symbol "Błyskawicy" - czar "biała błyskawica" Symbol "Gwiazdki" - czar "czarna śnieżyca" Symbol "oka" - czar "czerwona fala" Najpierw startuje przeciwnik - Ty odpowiadasz mu tym, czym wiesz, że go pokonasz ;0) Proponuję podczas rzucania czarów pauzować grę- przeciwnik nie będzie czekał, aż się zdecydujemy co rzucić ;0) Po lewej - czar rzucony przez przeciwnika, a po prawej - czym mu "skutecznie" oddać ;0) Błyskawica < Gwiazda Błyskawica < Ogień Ogień < Tornado Ogień < Gwiazda Oko < Ogień Oko < Błyskawica Tornado < Oko Tornado < Błyskawica Gwiazda < Tornado Gwiazda < Oko Wyżej wymienione wiadomości są BAAARDZO PRZYDATNE podczas bitwy czarodziejów ;0) To działa i powinno pomóc. :D :D :D :D |
Naprawde wam dziękuję! ;) Oczywiście ta taktyka co podał Harry bardzo mi się przyda ;) Jeszcze raz dzięki! ;)
|
Wielkie dzieki Harry! Dzieki tobie zawsze wygrywam w pojedynkach! Pisza ze jestem doskonalym Magikiem heeehhhee :D .
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:13. |