![]() |
Bara-Bara = Dziecko ??
Witam, mam pytanie robilem Bara Bara, staralem sie o dziecko czekam i czekam i dziecka nie ma?? CO Zrobic...
|
Cytat:
opcja "postaraj się o dziecko" nie gwarantuje zajście simki w ciążę. jeśli się udaje można usłyszeć melodię, która to potwierdza. jeśli melodii nie ma, trzeba jeszcze raz. |
odp
Dobrze rainne mówi :) A opcja "postaraj się o dziecko" nie zawsze jest dostępna - żeby sprawdzić czy simka jest w ciąży sprawdź czy jest opcja "bara bara" i "postaraj się o dziecko" czy damo "bara bara". Jeśli masz TS2NS, i grałeś simami którzy są młodymi dorosłymi to wtedy nie da się żeby simka zaszła w ciąże. Chyba że z pomocą kodu.
|
Jest Opcja Postaraj sie o Dziecko i Bara Bara,, ale Ona ma pragnienie Bara Bara w Miejscu Publicznym albo w Łozku a to juz nie wiem jak zrobic??
|
Cytat:
|
Dobra niewazne to dziecko, ale jak zrobic, bara bara w miejscu publicznym lub w lozku?? Nie mam takiej opcj...
|
Cytat:
Nie wiesz jak zrobić bara bara w łóżku, czy tylko w miejscu publiczym? :| bara bara w łóżku - klikasz simem na łóżko i wybierasz 'odpręż się'. Następnie klikasz simką na łóżko i robisz to samo. Póżniej klikasz simem na simkę, bądź simką na sima i bierzesz "bara bara" :P bara bara w miejscu publicznym - Jedziesz simem i simką na parcelę publiczną (MUSI być w niej przymierzalnia). Nstępnie klikasz jednym z nich na półkę z ubraniami i wybierasz opcję "przymierz/..." Kiedy sim/simka będzie przymierzać ubranie klikasz nim/nią na simkę/sima i wybierasz opcję "zaproś/bara bara" czy jakoś tak. Możesz też zaprosić jakiegoś sima na parcelę publiczną (koniecznie musi kochać Twego sima/ Twoją simkę). Później wszystko tak samo. Wszystko ;) Zawsze, gdy nie wiesz jak spełnić jakieś pragnienie bądź obawę kliknij na nie i pokaże Ci się opis jak je spełnić. |
Dzieki widzish nie wiedziałem :D
A Skad maszw swoim domku takie Fajne Akwarium i nowe rzeczy ktorych nie ma w simsach? |
Mozna tez kupic w tym miejscu publicznym tom dozom wanne kliknonc np simkom zeby tam weszla a potem siemem wybiez opcje: ,,przyloncz sie'' i potem obejmij i bara bara:) :D
|
Cytat:
Jeśli zależy Ci na akwarium to przejrzyj temat z moim domkiem. Już to podawałam dwa razy. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:47. |