![]() |
I need...
Koffani Forumowicze! Bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź. Otóż pilnie potrzebuję:
* dłuuugich, gładkich ( aż do samej podłogi) FIRANEK ( NIE ZASŁON!!!) * srebrnych kolczyków ( bardzo długich i cienkich) * srebrnych diademów wysadzanych drogimi kamieniami ( chodzi mi o diademy bardziej 'nasunięte' na czoło, tak jak ozdoba Galadriel na moim avatarku:)) * firmowych ubranek sportowych dla kobiet * łóżek z baldachimami ( najlepiej żeby były z jasnego drewna i z białą pościelą) Ech... To już wszystko... Bardzo prosze o szybką odpowiedź... Prrrroszę....=< |
kolczyki jakies to tu poczekaj sprawdze
:D o juz jest http://gameisland.ru/TheSims2/eng/main.html tam są jakieś kolczyki mysle że chociaż troszeczke pomogłam ;) |
Dziękuję!
Dziękuję! Dziękuję! Dziękuję!!! Kolczyki są prześliczne! Dziękuję! Mmua! :kissing: :ty:
|
|
Dziękuję bardzo, ale...
Dziękuję bardzo, ale niestety nie mogę zalogować się na stronce 'modthesims'. Bardzo tego żałuję :1smutny: Proszę jeszcze o pomoc w znalezieniu tych firanek. Bo bardzo zależy mi na nich. A nie ma już nigdzie żadnych kolczyków i diademów?? Plizzz.... POMÓŻCIE!!!!!!!!
|
jeżeli już to mam kolczyki ró.zowe i niebieskie i zielone też mogą być ??? :P
|
Cytat:
|
już podaje te kolczyki chwila tylko poszukam http://xmsims.com/i tak skins i earing :D
|
Dziękuję! Kolczyki są przecudowne. Jeszcze raz wielkie THX. A czy wie ktoś gdzie mogę znaleźć ozdoby na czoło?? Takie w stylu diademu?? Albo łóżka
z kolumienkami i zasłonami??? A białe meble do kuchni, łazienki i sypialni??PLIZZZ!! POMÓŻCIE! JA BŁAGAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( |
Błękitne oczy, raz!
Pomocy! Na gwałt potrzebuję ślicznych, jasnobłękitnych oczu. Najlepiej, by miały widoczne ciemniejsze "prążki". Bardzo proszę o jak najszybszą odpowiedź!
PS. Nie pogniewałabym się także, gdybyście, koffani forumowicze, podali mi kilka stronek z ładnymi kolorkami oczu. ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:16. |