![]() |
Schody..
Chciałabym się spytać gdzie mogę ściagnąć takie schody.. nie wiem, wyparowały mi chyba, bo ich nie mam :( A są one takie szklane bez żadnych oparć. Mam możliwość budowania podestów właśnie z nimi, ale dużych, na drugie piętro ni ma :( Może ktoś wie ?? Byłabym wdzięczna. Aha, zainstalowałam niedawno University.
A tak wyglądają: (sorr, że wzięłam fotkę z działu domy, ale nie wiedziałam, jak mogę pokazać, o które mi chodzi) http://jarry17.w.interia.pl/1hol_gora.jpg |
Łatwizna ! Wystarczy że zrobisz pierwsze i drugie piętro, u góry kładziesz podłoge zostawiając 4 kratki koło siebie wolne, bierzesz te schodki (to sa te które sie stawia na tych takich yyy.. podestach ? (jak to sie nazywa? :O )) i po prostu je wstawiasz w te wolne miejsce ! Pewnie nic z tego nie da sie zrozumieć, więc juz włączam gre i robie zdjęcia !
|
Aha, to znaczy, że te dłuuugie schody robię z tych podestów małych? Aha, dzięki ;) Bo ja jestem taka głupia, że bym nie wpadła na to :P Thx
|
Nie mogę ich zbudować ;( Nie wiem no.. miałam te schody taaaaaaaaakie długie do postawienia, a ich teraz nie mam ;( Czym jest to spowodowane? Dodatkiem University, czy ściągniętymi rzeczami do gry? ;(
|
Cytat:
|
No, a jak mam jaśniej napisać?! W Trybie Budowania, w schodach, miałam właśnie te, widoczne na zdjęciu. A teraz ich NIE MAM :( Jedynie są te na fundamenty. Próbowałam nimi zbudować te długie, ale niewychodzą, a co gorsze, widzę na parcelach publicznych u siebie w grze te schody, qrde no, nie moja wina, że jestem głupia ;(
Popróbuję jeszcze.. może w końcu coś wyjdzie.. |
Cytat:
|
Hm.. ok, spróbuję, może coś wyjdzie.
Dzięki :* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:53. |