![]() |
Brak muzyki w dzielnicy Showbiznesu
Właśnie zainstalowałam na nowo Gwiazdę i w dzielnicy ShowBiznesu nie ma muzyki. Nie słysze jak simy spiewają nie słyszę muzyczki kiedy jadą do dzielnicy. Słyszę kroki. Nie słyszę rozmów. Dlaczego?
|
zbliża się potwór showbiznesu... :D
Nie no, ale tak poważnie to chyba jest błąd gry... Wejdź w te trzy kółeczka (tam gdzie się wychodzi z gry) i spróbój zmienic głośnośc na fula Jeżeli to nie działa to to samo co ja kiedyś miałam (ale kroków też nie było). Ciesz się że masz tą gwazdę - ja nawet nie widziałam jej na WŁASNE OCZY :wacko: ale miałam taki przypadek w Deluxe; dawno dawno temu... :unsure: |
Też kiedyś gra mi robiła takie numera. :) Wydaje mi się, że to jakiś błąd... Albo może gra Ci się ścieła w taki sposób?? Właściwie to nigdy nie doszłam, czemu tak się zrobiło.
|
Jeśli masz pirata to właściwie nic nie można zrobić.
Spróbój jeszcze odinstalowac i zainstalowac ponownie grę. Aby poprawnie odinstalowac gre uzyj programu SimsUsuwacz (ang. SimsEraser) Usuwa gre porwawnie gre z rejestru . Mozna sciagnac ten program ze strony - http://thesims.ea.com/us/support/simseraser.html Potem zainstaluj ponownie grę. Być może miałas uszkodzony plik i dlatego nie było muzyki. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:49. |