![]() |
Skrzynka pocztowa
Proszę pomóżcie!
Mój wspaniały i jakże inteligentny bratanek zażyczył sobie pogarć w sims2,a ja kochana ciotunia dałam dziecku pograć..przychodze po 5 minutach patrzę,a tam nie ma skrzynki pocztowej-bratanek ją skasował..jak mogę odzyskać tę skrzynkę ? ;D Pozdrówka Apple |
uuu.... jeżeli to mysle to barrdzo zle ponieważ bedziesz miala problem z rachunkami i ci wiele razy komornik przyjdzie jesli tak bedzie bo mi sietak nie stasło a wogole to niezapisuj wtedy bedzie tak jak dawnej nie da się kupić skrzynki pocztowej :( :(
|
No kurcze ja właśnie wiem..ale to nie ja zrobiłąm tylko on ;( ;D no i co tu teraz począć ?
|
Wiem! :D Ściągnijcie sobie to -> http://forums.modthesims2.com/showth...hlight=weather , wypakujcie do folderu Collections (NIE DO DOWNLOADS!). W kolekcjach będziecie mieli takie różne dziwne rzeczy a na końcu powinna być skrzynka pocztowa.
PS. Te pierwsze bez obrazka to ... deszcz! Wstawcie go gdzieś a będzie padał przez kilka simowych godzin. |
;)
Hehe uprzedziłaś mnie swoim postem ;) ja też to tam znalazłam, jeszcze tego samego wieczoru;) bo chciałąm zobaczyć ten deszc :P i znalzałam i śmietnik i skrzynke pocztową! Ale wielkie dzięki :)
Pozdróka Apple ;-) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:57. |