![]() |
Czy Simka ...
Czy Simka jak jest w ciąży to może stracić dziecko ? :O
|
Nie, dziecka nie może stracić, ale może umrzeć. Ja raz miałam tak, że babka w ciąży wzięła sok i go pije. Nagle kładzie sok na stole i upada. Patrze a tu śmierć idzie. A miała wszystkie paski na zielono. :O
Aha no właśnie i nie ten dział. Taki temat powinnaś zamieścić w Problemach z grą... |
a moja simka kiedyś gotowała jak była w ciąży, wybuchł pożar i się spaliła :D jeszcze inna pozowała do portretu i tak się wymęczyła że padła :D ale samego dziecka się nieda stracić z tego co wiem
|
to jest temat : THE Sims OOO muszę to mieć! a nie problemy z The Sims2 :wacko: :tclsd:
|
masz racje
to jest zly dzial tu sie zamieszcza posty w ktorych sie cos poszukuj do the sims 2 ale moge odpowiedziec. i zapytac. a wiec. moja simka po ,,postaraj sie o dziecko'' dzien pozniej zwymiotowala i pojawila sie chmorka ze smoczkiem i znakiem zapytania. a mi simka sie spalila toz toz przed ciaza bo w ciazy byla 3 dni.czy ktos mial jeszcze cos takiego?
|
Cytat:
Dziecka nie można stracić, niestety :P |
Przepraszam ... żeczywiście to nie ten dział , mi raz Simka miała na prawie czerwony głod i była w ciąży ... zemdlała , przyszła śmierć , ale na szczęscie w domu był maz i wygrał ze śmiercią ;P :D
|
Ja pozbywam się dzieci wychodząc niezapisując gry. :P
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:17. |