![]() |
Najgłupsze aspiracje i cele życia
Jakie aspiracje są waszym zdaniem najgorsze? I jakich celów życia nie lubicie, a jakie lubicie? Piszcie! (Sorry, jeśli taki temat już był, ale ja szukałam i nie znalazłam)
Moim zdaniem najgłupsza jest popularność, nie lubię też bogactwa. Nienawidzę celu "Burmistrz to ja", lub "Superbohater to ja" itp. Najfajniejszy jest moim zdaniem cel "Bara-bara z 20 Simami". Łatwe do zrealizowania są "6 dzieci bierze ślub"i "Mieć 6 wnucząt" :D A wy jak sądzicie? Piszcie! |
hm............ Ja również nie lubie popularności, nie ubie celów życiowyh typu "superbohater to ja" itp. Lubię "miec rozwinięte 7 umiejętności w pełni". I to by było chyba na tyle. Najczęscie moi simowie maja aspirację nauka lub bogactwo. I to by było na tyle:P:D
|
Ja nie lubie pragnienia bogastwa i popularności.Za to najbardziej lubię naukę bo moja simka rozwinęła już wszystkie umiejętności w pełni :rofl: :smilea:
|
Co to za aspiracja super bohater to ja czy coś takiego?I gfdzie to jest?Jak można to zrobić?Ile się za to dostaje punktów?????
|
ja nie znosze aspiracji romansowania bo moje simy tylko chcą się z kimś zaprzyjazniac i znać a to zapoznawanie jest nudnexP za to bardzo lubie popularność i bogactwo:D Ah rodziny tes nie lubie bo im tylko robienie dzieci w głowach a to tez jest nuudnee
|
Cytat:
Nie wiem dlaczego niee znalazles tematu. Ja w wyszukiwarke wpisalam "pragnienia i obawy" no i znalazlo... |
Cytat:
:..:Chanelle:..:, "Superbohater to ja" to cel życia (cele życia dochodzą w TS2NS i są przydzielane losowo każdemu Simowi, w zależności od jego aspiracji). Nagrodą za spełnienie celu życia jest platynowa aspiracja aż do śmierci :) |
Ja najbardziej nie lubie pogoni za dorosloscia ;>
|
Ja jak robię głupiego sima to albo nauka albo bogactwo a fajnego to popularność:D:D:D:D Jednak xP ; :baby: :baby: :shutupa:
|
Cytat:
Ja NIENAWIDZĘ: mieć 20 dzieci, mieć 20 kochanów, bara-bara z 20 Simami. No i jeszcze 3 dzieci kończy studia, jaki bezsens, mi się nie chce tyle grac ;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:07. |