TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Problem z tworzeniem nowego sima (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=19600)

oOo 23.06.2005 15:25

Problem z tworzeniem nowego sima

Witam :P Mam problem z tworzeniem nowego sima. :O Gra działa poprawnie ... ale gdy chce zrobić jakiegoś sima gra automatycznie wysypuje błąd " aplikacja została zakłócona...program zostanie zamknięty" :wacko: i gra się wysypuje :\ Może ktoś miał już coś takiego... to udzieli jakiegoś helpa :O :D

Eveline 23.06.2005 15:45

Nie wiem, czy masz coś z netu. Jeśli tak, może to być za sprawą wadliwego ubranka, bądź innego dodatku, potrzebnego do stworzenia sima (oczy, włosy itp.) Jeśli masz coś z netu spróbuj przenieść download w inne miejsce i zobacz, czy dalej Ci się tak dzieje.

oOo 23.06.2005 15:48

hmm... nie no.. niczego nie mam z necika ... wszystko podstawowe zainstalowane z płytki ... :\ nawet sim się nie pojawia.. tylko wysypuje wszystko ... :(

Eveline 23.06.2005 15:50

A działała już poprawnie, czy to tak od początku? No i podstawowe pytanie - orginał?

Irish 23.06.2005 15:59

Cytat:

Napisał oOo
Witam :P Mam problem z tworzeniem nowego sima. :O Gra działa poprawnie ... ale gdy chce zrobić jakiegoś sima gra automatycznie wysypuje błąd " aplikacja została zakłócona...program zostanie zamknięty" :wacko: i gra się wysypuje :\ Może ktoś miał już coś takiego... to udzieli jakiegoś helpa :O :D

też tak miałam ale ja mam gre atfu nie powiem ... ;P nie oryg... pełno dodatków i tp. zrezygnowałam z oryginałów bo mi sie płytka 1 połamała ... odrazu jak miałam TS2 mówie o oryginałach też gra sie sypała... :O teraz mam inne i nie sypie się... może... jak miałam nowego CAS! a i jest mała sprawa Oryginały też nie są bez błędne ! ;) może masz porysaną płytke...
Pomplica :papa:

Eveline 23.06.2005 16:10

Cytat:

Napisał ♥Pomplica♥
a i jest mała sprawa Oryginały też nie są bez błędne ! ;)

Oczywiście, że bywają błedne orginały, ale w razie wystąpienia błędów można ją wymienić bądź liczyć na różne formy pomocy. Z wersją piracką takich możliwości nie ma, lub są ograniczone.

oOo 23.06.2005 16:14

Płytki są przegrywane .... ale miałam już tę grę zainstalowaną kilka miesięcy temu i działała poprawnie :O a teraz nie wiem ... odechciało jej się jeść :\ ... co do płytek nie są porysowane :| Tyle że może dodam że to wszystko teraz pod win98 :] bo niestety nie mój dysk :\ :wacko:

moniak1993 23.06.2005 19:28

Ja nigdy nie mialam takiego problemu,mam ogrinalne The Sims 2 i wszystko mi działa tak jak należy,może za pochopnie klikasz myszką?? uspokoj sie i nabierz cierpliwości. to moze chwile potrwać... ja nigdy takiego czegos nie mialam i nie mam do tej pory chociaz gre mam juz z pol roku czy rok.... :) ale radze się zapytać jakiegos EXSPERTA :)) powodzenia :*

sasha fierce 23.06.2005 19:47

Sproboj skasowac i zainstalowac jeszcze raz, przeczysc komputer, wyrzuc smieci i zdefregmentuj to - zawsze pomaga, i bedzie gra chodzic szybciej. Mozliwe, ze to poprostu wina producenta z ta gra, ale watpie... Szczerze mowiac chyba nie jestem w stanie Ci pomoc, przydal by sie jakis doswiadczony internauta ;)

Anet@ 24.06.2005 09:17

Cytat:

Napisał oOo

A czy twój sim to był kosmita?? :| Bo mi się gra wyłączyła jak miałam kosmitę :(

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:28.