![]() |
Problem z tworzeniem nowego sima
Witam :P Mam problem z tworzeniem nowego sima. :O Gra działa poprawnie ... ale gdy chce zrobić jakiegoś sima gra automatycznie wysypuje błąd " aplikacja została zakłócona...program zostanie zamknięty" :wacko: i gra się wysypuje :\ Może ktoś miał już coś takiego... to udzieli jakiegoś helpa :O :D
|
Nie wiem, czy masz coś z netu. Jeśli tak, może to być za sprawą wadliwego ubranka, bądź innego dodatku, potrzebnego do stworzenia sima (oczy, włosy itp.) Jeśli masz coś z netu spróbuj przenieść download w inne miejsce i zobacz, czy dalej Ci się tak dzieje.
|
hmm... nie no.. niczego nie mam z necika ... wszystko podstawowe zainstalowane z płytki ... :\ nawet sim się nie pojawia.. tylko wysypuje wszystko ... :(
|
A działała już poprawnie, czy to tak od początku? No i podstawowe pytanie - orginał?
|
Cytat:
Pomplica :papa: |
Cytat:
|
Płytki są przegrywane .... ale miałam już tę grę zainstalowaną kilka miesięcy temu i działała poprawnie :O a teraz nie wiem ... odechciało jej się jeść :\ ... co do płytek nie są porysowane :| Tyle że może dodam że to wszystko teraz pod win98 :] bo niestety nie mój dysk :\ :wacko:
|
Ja nigdy nie mialam takiego problemu,mam ogrinalne The Sims 2 i wszystko mi działa tak jak należy,może za pochopnie klikasz myszką?? uspokoj sie i nabierz cierpliwości. to moze chwile potrwać... ja nigdy takiego czegos nie mialam i nie mam do tej pory chociaz gre mam juz z pol roku czy rok.... :) ale radze się zapytać jakiegos EXSPERTA :)) powodzenia :*
|
Sproboj skasowac i zainstalowac jeszcze raz, przeczysc komputer, wyrzuc smieci i zdefregmentuj to - zawsze pomaga, i bedzie gra chodzic szybciej. Mozliwe, ze to poprostu wina producenta z ta gra, ale watpie... Szczerze mowiac chyba nie jestem w stanie Ci pomoc, przydal by sie jakis doswiadczony internauta ;)
|
Cytat:
A czy twój sim to był kosmita?? :| Bo mi się gra wyłączyła jak miałam kosmitę :( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 04:28. |