TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 1: Rozszerzenia (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=89)
-   -   dwa tematy w jednym (dziwne...) (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=20058)

simeczka 06.07.2005 18:21

dwa tematy w jednym (dziwne...)

1.Ostatnio w simsach abrakadabra przeglądam sobie katalog z tapetami na ściane.I widze że jest tam tapeta o nazwie "Róg obfitości" A róg obfitości to także czar dla dorosłych!!! Ta tapeta nie jest z simów abrakadabra,ale chyba z balangi lub randki.Nie miely czego wymyśleć i dlatego wymyślili czar róg obfitości!!!Co o tym myslicie???
:) :|
2.Mieszkam w SimCity,i sobie weszłam do pewnej magicznej rodzinki, (jak zawsze) i nagle słychać u mnie kostuche,ten dźwięk kostuchy.U mnie nikt nigdy nie umarł,a kostucha nigdy u mnie nie była.Może ktoś wie skąd sie biorą te dzwięki???

PS.jestem tutaj nowa.SIMECZKA!!!
:D :D :D :D :D

Hay_Lin 01.08.2005 17:09

tez jetem nowa :D ale imienia kostucha nie slyszalab!a na simach znam sie jak malo kto! :\ :\ :\ chyba pomylilo ci sie z koscidla! xP

Maga 01.08.2005 18:53

Dzwieki??Tez takie mam i nie wiem skąd sie biorą ale mi to nie przeszkadza. :D
Nazwy tapet?? Ja na to szczerze mówiac nie zwracam nigdy uwagi :D musze kiedys zobaczyć.smieszne.. że ty takie coś zauwazyłaś. :D

Hay_Lin 02.08.2005 15:52

ale co to kostucha?

Cytat:

Napisał Maga
Dzwieki??Tez takie mam i nie wiem ska˛d sie biora˛ ale mi to nie przeszkadza. :D
Nazwy tapet?? Ja na to szczerze mówiac nie zwracam nigdy uwagi :D musze kiedys zobaczyc´.smieszne.. z˙e ty takie cos´ zauwazy?as´. :D

ale co to kostucha?chodzi ci o koscidle?ta sprzataczke z szafy?ona nie wydaje dzwiekow!mi najwyzej przed sprzatieciem WC kopie flaminga orooego :D o co chodzi?? :wacko: :wacko: :O :O :O :wacko:

Sahem 03.08.2005 13:13

Ciekawe;) Nigdy na to nie zwróciłem uwagi;) Że się domyśliłaś;)

Kostucha to takie coś, co przychodzi kiedy twoje simy umierają;) Nigdy jej nie miałaś? :O

♪Suzka♪ 16.08.2005 08:15

Cytat:

Napisał Hay_Lin
tez jetem nowa :D ale imienia kostucha nie slyszalab!a na simach znam sie jak malo kto! :\ :\ :\ chyba pomylilo ci sie z koscidla! xP

ojojojoooj ty mnie tylko nie pzrestrasz to swoja "znajomoscia simsow" !!!!
jej nie chodzilo o koscidle tylko o KOSTUCHE ktora przychodzi, jak ci sim umrze.
gratuluje twojej "znajomosci simsow" .
proponuje ci poswiecic tej grze WIECEJ niz 5 minut ...
EDIT : Jesli chodzi wam o dzwieki z dzialek w Abrakadabrowie, to to jest normalne...tak samo jak "stwor" w drzewie braci laboratoryjnych (czy jak to tam oni sie zwali x D) ...

Maga 23.08.2005 11:40

Suzka dzięki... :D że wyjaśniłaś sprawę ...mam nadzieję że hay lin coś się o grze nauczy :D Do Hay Lin zgadzam się z Suzką poświęć grze więcej niż 5 min. :\ i jeszcze jedno... co się mnie czepiasz o kostuchę ja w ogóle o niej nie napisałam nie użyłam jej imienia! czytaj ze zrozumieniem... proszę....

Caesum 25.08.2005 10:21

Cytat:

Napisał ♪Suzka♪
ojojojoooj ty mnie tylko nie pzrestrasz to swoja "znajomoscia simsow" !!!!
jej nie chodzilo o koscidle tylko o KOSTUCHE ktora przychodzi, jak ci sim umrze.
gratuluje twojej "znajomosci simsow" .
proponuje ci poswiecic tej grze WIECEJ niz 5 minut ...
EDIT : Jesli chodzi wam o dzwieki z dzialek w Abrakadabrowie, to to jest normalne...tak samo jak "stwor" w drzewie braci laboratoryjnych (czy jak to tam oni sie zwali x D) ...

Stwór??ja tam tylko widzę oczy...on wychodzi czasami czy nie?Bo jak dlamnie to tylko robaczki wielkanocne :O
Ech...Hay_Lin to jóż moja starsza siostra wie więcej niż ty chociaż ona nawet nie gra w tą grę(jak i w inne)A kostucha jest ze Światowego życia...
Jeśi masz ś.w to zrób tak:
-wprowadź 2 osobową rodzinkę
-zabij jenego jakimś sposobem
-Kościlda przyjdzie i spróbuje mu zabrać duszę
-Jeśli chcesz to zagraj z nią w kamień,papier i nożyce
-Jeśli wygrasz to sim powróci do życia
-a jeśli nie to kostucha zebierze sima duszę lub zmieni go w zombi...

Ech ta twoja znajomość simsów ja jóż chyba więcej wiem(bo o tym wiedziałem)...
Ja niewiem tylko wszystkiego związane z unleashed... ;P xP

Maga 25.08.2005 12:35

Wybacz ale nie rozumiem 2 rzeczy.

Po pierwsze: Jak mamy cię zrozumieć jeżeli piszesz z takimi błędami? :\

Po drugie: Oto dowód że Hay Lin nie wie wiele o grze.Sam mówisz że w nią nie gra! :\

PS: Proszę zwrócić uwagę na to żę napisała nie wie wiele o grze.Nie wkurzać się o to żę mówię że ona nic nie wiem. ;) poprostu xD :D

Macio 20.09.2005 20:41

Po raz przez ,,że'' stawiamy przecinek a po dwa to nie piszemy żę tylko że. Ehh niewazne. A kostucha to tak jak mroczny kosiarz w the sims 2. Kurde to i to to to samo czyli ŚMIERĆ AAA. a ktos tam powiedzial ze na dzialkach w abrakadabrowie slychac od czasu do czasu rozne dzwieki. TAK to magiczne miejsce. Mnie osobiscie bardzo sie podobaja te skrzynki na listy z krukiem. On sie czasami rusza he he.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:27.