![]() |
Nie wiem czy to wiecie, ale zauważyłam, że w swoim simdomku łatwo można zdobyć pot ropuchy. Wystarczy, że nieuda wam się czar i obsypie was ropuchami. Pózniej trzeba tylko całować te ropuchy a wkrótce w waszym magazynku pojawi się wymieniony wyżej składnik. :D :D
p.s. trzeba całować więcej razy niż jeden ;) |
WIemy o tym;) Nie raz,nie dwa mówiono o tym ale ja wole sę kupowac:D
|
powiedzcie mi z ktorych zaklec robi sie plaga ropuch czy to obojetne no be chce krolewicza :P
|
Czar dla dzieci: "wyrób ciasta"
składniki: 2x muchomory 1x pył wróżek |
ja tak miałam trzeba całować aż się pojawi nad żab± chmurka z serduszkami.(szczeże mówi±c miałam księcia ale go spaliłam bo był brzydki.
|
ja chce ksiecia!!! czy z czarow dla doroslych taki gosciu nie powstaje? be...
|
Pokażcie fotki królewiczów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROOSZEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! |
nio flasnie fotki krolewiczow....
bo nawet nie wiem czy oplaca sie go miec... |
Tak się wła¶nie zastanawiałam czy może być jaki¶ królewicz z tego...ale je¶li może i komu¶ się jeszcze uda to ich nie palić tak szybko najpierw zrobić fote!!!
A tak poza tym to ten królewicz był w panelu? Normalnie się z nim dało żyć? I czy w tych dostępnych skinach jest taki jak był ten królewicz? A co się dzieje jak się ten czar dla dzieci o ciastkach uda? Bo ja mam zawsze te żaby :angry: |
ten krolewicz ma zazwyczaj morde jakiegos z dostepnych jego ryj zalezy od przypadku;] mam go nawet ladny mi sie udal jest normalnym(czyzby;]]]??) czlonkiem rodziny
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:45. |