![]() |
Zmiana wieku emeryta. Czy to możliwe?
Nie znalazłam takiego tematu, więc zakładam. Problem jak w nagłówku. Czy istnieje możliwość, żeby emeryt odmłodził się i stał z powrotem dorosłym? :O . Próbowałam za pomocą kodu boolprop itd., ale opcja odmładzania (Age Transition) była dostępna tylko u nastolatków i dorosłych :\ . Wiecie sami jak nudno jest grać emerytami, a tak fajnie by było zagrać tymi samymi simami, lecz nan nowo dorosłymi :D. Liczę na pomoc! I... z góry za każdą odpowiedź SERDECZNE DZIĘKI :)
|
Mozna odmładzać simsow jak są 'DOROSLI' pijąc eliksir młodosci z nagrod aspiracji wtedy sim sie nie starzeje tak szybko,a jak bys to zastosowala na EMERYTACH to Ci klika dni odmlodnieje ale nie zmieni wygladu ... takich metod w The Sims 2 raczej nie ma.
|
Musisz sciągnąć hacka
http://www.insimenator.net/viewforum...23740f22684ad2 Wybierz ten, który Ci pasuje. W Zalez ności czy masz, czy też nie masz dodatku. W grze będzie wygladać jak maszyna z nagrod zawodowych. Będzie tam opcja Select Age i wybierasz, która Ci pasuje. |
Jest kod choć nie wiem czy występuje tylko w TS2 na studiach. Otóż: wciskasz ctrl+shft+c w okienko, które pojawi się wpisujesz "boolProp testingCheatsEnabled true" zaznaczasz sima-emeryta, który ma się odmłodzić; klikasz następnie na niego z shiftem wybierasz opcję "Set Age Young Adult". Sim-emeryt zmienia się w dorosłego. Jak zrobić z emeryta dziecko to nie wiem.
Podobno kod ten wywołuje błędy (ja nie zauważyłem) więc można go po wszystkim wyłączyć "boolProp testingCheatsEnabled false". Pzd |
Co do kodu - dzięki - ale właśnie niestety nie posiadam TS2 :NS i taka opcja odpada. Spróbowałam pobrać ten programik ze stronki. Nie chce mi się na razie wchodzić i sprawdzać czy działa, ale później wejdę ;) Dzięki serrrrrdeczne kochani (nawet jeśli nic nie podziała :D)
|
Poprawka, nie zmienia się w dorosłego, tylko w młodego dorosłego. :P
Można też pokombinować w cudownym SimPE :D :D |
SimPe odpada
Cytat:
|
Help :]
Cytat:
--------------------------------------------- Wiem, że jestem nie kumata, ale co poradzę, że tylko tloske znam anglika;P |
ja bym miala jeszcze jedna propozycje, ale pewna nie jestem
ten duzy obraz do poziomu aspiracji, nauki i wszystkiego, tam jest taka opcja age to left, cos takiego, moze z tym pokobinuj |
Niestety
Niestety. Spróbowałam pobrać wszystkie dodatki naraz (chociaż może niektóre gryzą się ze sobą :\) i nic z tego nie wyszło. Pomysł z aspiracją też nie wypalił. I tak dzięki za pomoc :), a że nie wyszło... echhh trudno, po prostu trudno :( Moi Przyjemniacy najwyżej zaraz umrą i tyle :]
To na górze to poprzednia wersja. Zgadnijcie co się stało? Tak, wchodzę w simsy, klikam na podłogę, a tam opcja Spawn... klikam a tam nazwa tego czegoś co pobrałam :P a na "tym czymś" możliwość odmładzania! Hah, nareszcie Marysia i Daniel są znów dorośli :) WIELKIE DZIĘKI KOFFAM WAS!!!!!!!!! :* :* :* :* :* :* |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:41. |