![]() |
Mesh
Chcialabym cos takeigo zebym mogla se robic dodatki
http://img327.imageshack.us/img327/6646/18098wh.jpg |
Cytat:
ja używałem : Milkshape (albo inny program 3d) SimPe Mesh Tool UVmaper + czas,cierpliwość i umiejetnośc posługiwania sie programem 3d" Może nie zaczynaj od razu od meshy, tylko spróbuj przekolorować jakieś skiny (Chyba, że już to robisz i jesteś naprawdę dobra) Życzę powodzenia. Anetta |
Cornelia ,takiego czegoś jeszcze nie widziałam :| Wątpie żeby takie specjalne urządzenie było .Tak jak Anetta napisała,potrzebne są te programy.Najgorzej jest z UVMapperem :1smutny: na modthesims2 byl toturial,ale mało opisane.Nie wiem jak sobie poradzimy :( Sorx że się wtrącam w temat ale jedno pytanko do "meshowiczów" :
-Czy jest ktoś ,kto mógłby mi wyjaśnić tą część z UVMapperem ?? ;)jak coś to na gg , jest napisane w profilu :) |
Uv mapper nałatwiej 0_0 otwierasz w nij porejkt obiektu (joz gotowy),dajesz "new map" i zaznaczasz w jakim kształcie jest obiekt (kwadrat,koło itd) i później zapisujesz tą mape jako obiekt który potem wczytujesz w meshtoll.
|
Aha,sprobuje :)
Wielkie dzieki :D |
Właśnie z UVmapperem było najmniej kłopotów.Gorzej mi był o z simPe ;p
|
Noo potwierdzam Snake :| SimPe najgorsze.Wszystko zrobiłam,wsadziłam ...i nic :1smutny:
Niech ktoś wreszcie zrobi jakiś prościutki programik do meshów,wraz z tym całym 3D,Mapą i funkcjami :1smutny: bo inaczej to nie wiem co zrobie :( |
Jaki programik??Chesz zeby ktos połączył wszystko w 1??jak tak to se jeszcze poczekasz pare lat
|
No cóż,wszystko jest możliwe...to niech ktoś chociaż ułatwi te tworzenie w SimPE w części końcowej.... ;(
No cóż,,bede musiala sobie odpuscic projektowanie.... :( |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:34. |