![]() |
Moja klawiatura ma humory!
Nie mogę wpisywać kodów do gry gdyż klawiatura nie chce współracować z gr± TS2. Nie działa także przycisk pauzy i przyspieszenia....Gdy wyjdę z gry klawiatura działa normalnie...:/ Czasami jednak przycisk pauzy działa ale tylko czasami. Co jest nie tak??Proszę pomóżcie! ;(
|
Bardzo dziwne. Nigdy nie spoktkałam się chyba z czym¶ takim... ale możesz wpisywać np. Imiona simów? :O :O
|
Cytat:
Help! |
bardzo mozliwe, ze masz jakis program dzialajacy w tle, ktory wykorzystuje te przyciski, i blokuje Ci ich uzywanie. moze byc to np cursorxp, lub jakis inny.
|
Moja rada :
Zmien klawiaturę :) |
tego posta nad moim nawet nie skomentuje, bo to ani zabawne ani inteligentne nie bylo
Moli, po pierwsze jakis system operacyjny masz na kompie ? Jesli masz XP to wejdz START/PANEL STEROWANIA/OPCJE UŁATWIEŃ DOSTEPU i w pierwszej zakladce odznacz wszystko (Funkcje Klawiszy Trwalych, etc.), bo to Ci moze blokowac czasami klawiature. Poza tym postaraj sie wszystkich magicznych sztuczek z klawiatura pod tytulem wklepywanie kodow pouprawiac w innych otoczeniach niz grasz :-) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:03. |