![]() |
Witam. Jestem Sam i chcę Was zaprosić do udziału w mojej sondzie na temat karier w THE SIMS GWIAZDA.Sonda składa się z kilku propozycji :D;)
Zagłosuj!!! SprawdĽ ile osób podziela twe zdanie!!! Pozdrawiam.Wasza SAMI!!!! cmoooooooooku¶ :wub: :lol: :D :P ^_^ |
A ja zdecydowanie nie mam zdania :D Wszystko po trochu.
|
Ja zagłosowałem na karierę muzyczn± :) Jak większo¶ć zreszt± ;)
|
Ja też lubię najbardziej muzyczn±. Pewnie dlatego bo sama lubię ¶piewać.
|
ja nie mam zdania na tem temat... wszystkie kariery s± spoko, ale zalezy jaka dla kogo... ja nie wiem jaka mi będzie najbardziej odpowiadała, bo jeszcze nie mam gwiazdy, ale jak dostanę i zainstaluję to się zobaczy :) ale jak na razie to chyba najbardziej odpowiada mi kariera modela, albo aktora :) muzyczna raczej nie... lubię słuchac muzyki, lubię ¶piewać (ale nie publicznie! ani nie pod prysznicem czy w wannie! nigdy w życiu!) a poza tym to nie lubię nauczycielki od muzyki, ani tego przedmiotu (chociaż lubię ¶piewać :) )
|
Wszystkie posty, ktore kolidowaly z naszym regulaminem zostaly usuniete, prosze o dalsza dyskusje w tym temacie
|
Ja wybrałam karierę muzyczn±. Lubię patrzeć jak mój Sim nagrywa piosenkę czy teledysk ;) My¶lę, że ta kariera jest najciekawsza :)
|
Więc mówie ponownie:
Najbardziej odpowiada mi kariera muzyczna, ponieważ moim zdaniem dzieje się w trakcie niej najwięcej rzeczy. Sama lubię ¶piewać więc podobnie jak Konwalia , jest to główny z powodów :) Tak więc większo¶ć z ludzi na tym forum na to głosowała , a ja siem z tego niezmiernie cieszę :) ^_^ Ps. Pushek nie denerwuj się tak, to szkodzi na cerę :lol: |
a ja najbardziej lubie ¶piewać rocka i kręcić teledyski
|
ja kocham spiewać i dla tego mój sim zostałby muzykiem
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:17. |