![]() |
rzeczy mi bardzo potrzebne
bardzo potrzebuje:
-kamienie do ogrodu -lampka co wśrodku są takie swiatła elektro-magnetyczne(takie jakby pioruny :D :D moze mnie zrozumiecie) -rzezba anioła -lampka w kształcie kamienia ;) -ekran taki jakie są w kinach -mikrofon -światła jak na dyskotekach przede wszystkim lampka elektro-magnetyczna :D :D pliss... |
|
wielkie dzięki napewno się przyda
mam pytanie jak zrobic ze pisze sie np. "mikrofon" i jak sie nacisnie to słowo to włancaza sie strona za pomoc będe wdzięczny :D |
Do końca nie rozumiem, ale jeżeli dobrze myślę to musisz się zarejestrować na modthesims2 potem klikasz na opcję "Searach" (w prawym górnym rogu) i wpisujesz, że szukasz mikrofonu. Tylko oczywiście słowo musi być po angielsku. Czyli microphone.
Znalazłam jakąś lampkę, ale pewnie nie o to ci chodzi. :P http://modthesims2.com/showthread.php?t=42594&page=1 |
nie :O ,chodzi mi oto słowo co napisałaś - "mikrofon"
a to jest link jak to zrobic?? ' albo w swoim napisałas zamiast linku to - "Opowieści dziwnej treści" do swojego fotostory jak to zrobić |
Kolejna lampka.
Aaa już czaję. Dajesz żeby napisać nowy post i teraz spójrz trochę w górę i jest taka ikonka z globusem i takimi jakby okularami czy czymś tam :P Kliknij na nią. Pokarze się okienko wpisz wyraz np. mikrofon i daj ok. Teraz podaj adres strony, na któym znajduje się ten mikrofon i daj ok. |
bardzo ci dziękuje za pomoc i za wszystkie te rzeczy :)
|
Nie ma sprawy, jak coś jeszcze znajdę dam znać.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:22. |